woensdag, 08 januari 2020 08:25

Lopers gezocht! Bevrijdingsestafette

Geschreven door Martine

En wat ga jij doen met 75 jaar vrijheid? Nou, de Nationale Bevrijdingsvuurestafette!!!Foto BVE

Sorry wat? Nou, de nationale bevrijdingsvuurestafette. Een estafette waarbij al hardlopend het bevrijdingsvuur vanuit Wageningen naar Maasland wordt gebracht.

Sinds 1948 wordt het bevrijdingsvuur elk jaar om middernacht ontstoken op het 5 Mei plein in Wageningen, de Stad der Bevrijding. Vervolgens wordt het bevrijdingsvuur verspreid naar verschillende gemeentes in Nederland. Dit jaar lijkt het ons leuk om met Thof hieraan mee te doen en het bevrijdingsvuur naar Maasland te rennen om op 5 mei de vlam hier te ontsteken!

 

Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste lopers!

 

Je komt in aanmerking als enthousiaste loper, als je:

  • Niet bang bent voor een beetje plezier, gezelligheid, muziek en gelach
  • 4 Mei vanaf ±20:30 uur en 5 mei vrij bent
  • Een liefde hebt voor hardlopen, ook in de donkere uurtjes

We zullen op 4 mei rond 20:30 vertrekken naar Wageningen waar we ons klaar kunnen maken voor de estafette. Na de ceremonie, gaat het startschot op 5 mei om 00:05 uur, waarna de tocht naar Maasland zal beginnen waar we in de loop van de middag (op 5 mei) zullen aankomen. De precieze indeling van de estafette zal afhangen van het aantal mensen dat mee wil doen en zal later bepaald worden. Maar om al een kleine sneak peek te geven, er zal waarschijnlijk om beurten en in etappes delen van de route worden afgelegd ;).

 

Er zal een kleine eigen bijdrage nodig zijn, maar de kosten proberen we zo laag mogelijk te houden.

 

Lijkt het jou nu leuk om hieraan mee te doen, geef je op via onderstaand emailadres. Vermeld graag even je naam en telefoonnummer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twijfel niet en geef je op, want de deadline is 31 januari!

 

Groetjes,

Martine Bek

 

Gelezen: 1407 keer Laatst aangepast op dinsdag, 14 januari 2020 20:52

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema