Onder de aandacht

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat er een nieuwe commissie is opgestart: de commissie 'Onder de aandacht'. Wanneer iemand bijvoorbeeld langdurig geblesseerd of ziek is, of juist een feestelijke gebeurtenis heeft, is het fijn om aandacht te mogen ontvangen van je 'eigen' loopvereniging.

Hierbij gaat het niet om een verkoudheid of een kortdurende/kleine blessure, maar om een langdurige oorzaak waardoor er niet getraind kan worden bij Thof. Ook Thoffers die iets groots te vieren hebben (bijvoorbeeld je bruiloft, geboorte van jullie kind) kunnen via de button aanmelden/aangemeld worden. Deze button is gelinkt aan de mailadressen van de commissieleden.


Wanneer er iemand wordt aangemeld (via de website of mondeling tijdens de trainingen) zullen de commissieleden ervoor zorgen dat een kaart bij de betreffende persoon bezorgt wordt.


Wij hopen op deze manier een nog sterkere vereniging te creëren dan we al hadden.


Naam(*)
Please let us know your name.
Email(*)
Please let us know your email address.
Wie wil je aanmelden(*)
Please let us know your name.
Loopgroep
Ongeldige invoer
Reden
Please let us know your message.
Vul code in(*) Vul code in Ververs
Ongeldige invoer

Geen training

Het bestuur heeft in overleg met de trainers besloten de trainingen tijdelijk te stoppen. Wel kun je voortaan via de website met iemand afspreken samen te gaan lopen.