woensdag, 07 september 2022 12:34

Paul de Koning Award voor Mark de Kok

Geschreven door PDK commissie

Hij was er zelf nog het meest verbaasd over: Mark de Kok werd zaterdag tijdens het 25-jarig jubileumfeest van Thof Running uitgeroepen tot de winnaar van de Paul de Koning Award. Mark is al enkele jaren coördinator van de kledingcommissie en zorgt er in die hoedanigheid voor dat wij als leden van Thof er pico bello bij kunnen lopen, bijvoorbeeld in de onderscheidende rood-witte hardloopshirts en -singlets. De winnaar zelf stond er zaterdag op de bedrijfslocatie van BM Roses nog het meeste van te kijken dat hij met het begeerde kleinood vandoor ging. ‘Een absolute verrassing die ik totaal niet aan zag komen’, aldus Mark, die er enigszins beduusd van was.

De uitreiking was een onderdeel van het zeer geslaagde jubileumfeest van onze club. Door corona moesten we het feest al twee keer uitstellen, waardoor we het 25-jarig jubileum vierden op een moment dat onze vereniging dus eigenlijk al 27 jaar bestaat. Er was een heerlijk buffet, een ludieke pubquiz en natuurlijk gingen tot in de late uurtjes de sportieve voetjes van de vloer. De thuisblijvers kregen in dit geval dan ook zeker geen gelijk.

Inmiddels is de vakantieperiode afgesloten en wordt er weer volop getraind door jullie. Denk ook weer aan het reflecterende hesje, want we kunnen de training niet meer in het licht afsluiten.

 

IMG 0913

Gelezen: 126 keer

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema