woensdag, 22 december 2021 08:49

Terugblik 2021: Paul en Hans

Geschreven door Paul en Hans

Nu het jaar bijna ten einde loopt, kijken we natuurlijk terug op dit jaar. De komende dagen zullen steeds 2 trainers aan het woord komen met hun terugblik.

We eindigen met Paul de Koning en Hans van Veen.

Hoe kijk je terug op 2021?

Paul: 2021 is een jaar dat gefrappeerd wordt door sportieve ups en downs. Niet gezamenlijk mogen trainen vind ik heel jammer en ik ben blij te zien dat vrijwel iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid pakt om fit te blijven. Dit doe ik zelf ook, door bovendien leuke evenementen in het verschiet te stellen. Met drie marathons, mijn coronathon in april, de Rotterdam in oktober en Malaga in december is het een prachtig jaar geworden.

Hans: Na blessureleed weer fit geworden en de Rotterdam marathon gelopen. In oktober met veel enthousiasme begonnen met mijn eerste trainingen bij Thof en inmiddels de cursus assistenttrainer afgerond.

Wat was de leukste training?

Paul: De leukste trainingen zijn voor mij op locatie. Staelduinsebos en het strand (2x) spannen altijd weer de kroon. Ook in 2021 weer veel van genoten.

Hans: Een paar weken geleden voor het eerst een training onder zware weeromstandigheden gegeven. Harde wind, regen en een aantal flinke versnellingen.

Wat hoop of verwacht je voor 2022?

Paul: Het trainersgilde is op sterkte na de uitbreiding met Hans van Veen. Hier zijn we heel blij mee en ik hoop dat Hans veel plezier beleefd aan het trainen van de groepen.

Hans: Dat we weer snel trainingen mogen geven en dat er ook weer ruimte komt voor sociale activiteiten.

 

Paul: De derde editie van de coronathon komt er alweer aan. In april 2022 doe ik weer mee.

Hans: Blijf vooral voor jezelf doortrainen de komende periode (ook tussen Kerst en Oud en Nieuw!) en alvast prettige feestdagen gewenst.

Gelezen: 130 keer Laatst aangepast op vrijdag, 24 december 2021 08:40

We mogen weer

Het bestuur heeft besloten de trainingen met ingang van dinsdag 18 januari weer te starten, nu de versoepelingen dit weer toelaten.


Bekijk het schema