maandag, 20 december 2021 10:18

Terugblik 2021: Michelle en Helma

Geschreven door Michelle en Helma

Nu het jaar bijna ten einde loopt, kijken we natuurlijk terug op dit jaar. De komende dagen zullen steeds 2 trainers aan het woord komen met hun terugblik.

We gaan door met Michelle Bol en Helma Vermeer.

Hoe kijk je terug op 2021?

Michelle: Wat een gek jaar, waarin we zonder met elkaar te trainen zijn gestart, wat we gelukkig halverwege het jaar weer op kunnen pakken. Goed om te weten dat er (ondanks dat er geen training is) wel door gegaan wordt met hardlopen.

Helma: Een jaar van geen training geven naar wel en naar weer niet. En mogen we komende weken nog aan de bak?

Wat was de leukste training?

Michelle: Ik vond de training in het Staalduinsebos wel erg leuk. Even een andere omgeving, waar ik zelf toch minder snel naar toe ga. Ook voor het eerst nadat de maatregelen het weer toestonden was bijzonder, zoiets is natuurlijk nog nooit eerder voor gekomen. En daarnaast de laatste training voordat we weer moesten stoppen, we wisten dat er iets aan zat te komen, en toch gek om te bedenken dat je weer een periode niet kan hardlopen bij de vertrouwde club.

Helma: Een leuke training vind ik als alle lopers het naar hun zin hebben gehad en hun doel hebben kunnen behalen.

Wat hoop of verwacht je voor 2022?

Michelle: Ik hoop dat we snel weer lekker in groepjes kunnen hardlopen. Daarnaast ook dat iedereen lekker blijft hardlopen om lekker in je vel te blijven zitten en uiteraard dat er weer vele wedstrijden georganiseerd kunnen worden!

Helma: Hoop op een gewoon gezellig hardloopjaar, zonder onderbrekingen en met leuke trainingen/ uitdagingen / locaties.

Gelezen: 63 keer Laatst aangepast op maandag, 20 december 2021 10:45

We mogen weer

Het bestuur heeft besloten de trainingen met ingang van dinsdag 18 januari weer te starten, nu de versoepelingen dit weer toelaten.


Bekijk het schema