woensdag, 10 juni 2015 06:11

Omloop Ter Heijde

Geschreven door

Thoffers in de prijzen  

Er was een weeralarm afgegeven voor vrijdagavond. 18:45 verzamelden we ons bij de sporthal. Donkere luchten, gaat het wel door, wat wordt het? Net snel nog even gekeken wat de verwachtingen waren voor Ter Heijde. We zien wel wat het wordt, hoogstens een nat pak. We gaan gewoon. onderweg een paar druppels. We kwamen aan en Stefan had zijn startnummer voor de 5km al gehaald en startte vroeg. Snel de startnummers ophalen en dan Stefan weer binnen zien komen. Het was warm om te lopen zij hij. Omkleden kon bij de reddingsbrigade.

De tien ging van start en het was nog steeds droog, een enkele keer in de verte hoorde je onweer. Het was een klein deelnemersveld, vorig jaar 282 en nu 180. Extra kans op prijzen dus. Het parkoers is 2 rondes van 5 km, na de eerste ronde stopte Matthieu bij start/finish, hij zat er even door. Al snel kwam Salvatore voorbij en Matthieu haakte toch weer aan en even later stopte ook Frans. Maar ook hij ging even later toch weer verder om het af te maken. Het was een loop met een extra toegift van vliegjes, iedereen zat er vol mee, of je langs de kant stond of aan het hardlopen was, ja dan had je zo je mond vol met vlieg. Iedereen heeft het uiteindelijk toch weer gehaald al was het voor sommige erg zwaar. Omkleden kon weer bij de reddingsbrigade, maar er waren er toch nog een aantal die eerst nog een duik wilden nemen om van het lekkere zeewater te genieten.

Na afloop was de prijsuitreiking en de traditionele loterij. Helaas geen podiumplaatsen voor Thoffers maar gelukkig ging de loterij wel goed. Maar liefst 3 prijzen, een fruit/groente box, een sportbroek en nog een heerlijke massage voor Stefan. Na dit alles in het gezellige vrondel, waar de fanfare er ook weer een feestje van maakte gingen we tevreden weer naar huis.

 

Het was weer een geweldige avond om niet te vergeten,

René

Gelezen: 635 keer Laatst aangepast op dinsdag, 16 juni 2015 10:56

Volgende trainingen


Bekijk het schema