zondag, 24 augustus 2014 09:28

Bradelierloop, Zaterdag 23 augustus 2014

Geschreven door Amy

Na een pauze van 3 weken hardlopen, waarvan 2 weken vakantie, was het afgelopen week toch écht weer tijd.

Hard aan de bak want er moet en zal weer gelopen worden. Dinsdag dacht ik héérlijk te beginnen met een rustige duurloop om weer in te komen. Maar Ron had er toch behoorlijk vaart in zitten en in zeer korte tijd 11 km gelopen,... (Nogmaals dank Ron nog steeds spierpijn :).

De zaterdag nadert en mijn goede voornemen van dit jaar staat ook nog (1x per maand een wedstrijdje lopen). Hopelijk blijft het droog, want dit goede voornemen wil ik toch graag behalen. Zaterdagochtend leek het niet veel te worden, maar al snel brak de zon door en gaan we dus toch de Bradelierloop rennen. Op het fietsje vanuit Maassluis richting Maasland om bij Chantal en Edwin in de auto te stappen.

Aangezien ik nog steeds ietswat last had van dinsdag vond ik het prima om samen met haar te lopen. Ter plaatse ingeschreven en uiteindelijk, helaas, te laat voor de groepsfoto. Dan maar samen leuk op de foto :) Ik had er erg veel in in, geen druk opgelegd, gewoon lekker lopen. Het startschot, pas na 1.22 gingen we de start over, maar dat maakte niet uit we waren gewoon lekker bezig. Al snel merkte ik dat ik nog wel last van spierpijn had. Maar we gaan er gewoon voor, want we zijn er nu toch. Via de dijk langs het water, waar een aardige wind stond, vervolgens door de bocht waar er 0,0 wind was en erg warm.... Chantal wilde nog een tandje harder, maar ze liep keurig (rond de 6.20) en ook ik vond het wel prima,.. Op dat moment had ik eerder het idee dat Chantal met mij moest lopen dan andersom :) Uiteraard liet ik dit niet blijken want anders was het misschien wel niks geworden haha,...... Richting de muziek en op naar het keerpunt,.. het "vervelendste stuk" vind ik zelf van de route. Maar ook dat ging goed. Het laatste waterpunt, nog even snel een slok en een spons,.. De laatste 1,5 kilometer gaan in! De ene na de andere haalde we in,.. en ik kon het niet laten om na iedere loper te zeggen 20,...... dat was 21,......... 22.....etc. Tussendoor gaf ik de afstanden door. We zijn bij 3,5,..... maar vanaf dat moment wilde Chantal niet meer weten hoeveel we nog moesten lopen en mocht ik niets meer zeggen over onze afstand.. Helaas verraadde mijn horloge zich door het *Bliep* geluid,.. 4 kilometer. Op naar de muziek want dan zijn we er bijna..... daar kwamen we Aafje tegen.. JULLIE GAAN SNEL!!! Hoe ver zijn we?? NIKS ZEGGEN EEM,... nee we zaten nog niet op 4,5 maar 1 ding we zijn er bijna...... richting de muziek. Voor de muziek zaten we al op 4,5 km. We sloegen linkaf richting de finish,... alle energie wat nog in onze tenen zat hebben we ingezet,... KOM OP IK WIL ONDER DE 33 FINISHEN OP DE KLOK HOOR! en daar zette we het laatste sprintje in. Samen zijn we gefinisht om 31.36.59 Super trots op Chantal! en voor mezelf weer een goede training (en stiekem was het ook voor mij wel pittig ;) )

Na ons finishen hebben we uiteraard nog even de finish van de 10 km afgekeken. René Verkade heeft een nieuw PR 2 minuten sneller (!) Ronald die op het laatste moment nog even werd ingehaald,... Ik zei nog lopennnnnnnnn!!! en Paul die stiekem als Ali illigali mee deed ;) Gelukkig heeft ook Edwin, ondanks zijn Duivelse startnummer 666, de finish gehaald. Een gezellige loop met een hoop thoffers!

 

Bekijk de foto's

 

 

Gelezen: 991 keer Laatst aangepast op zondag, 07 september 2014 19:13

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema