maandag, 28 april 2014 07:07

Groene Oaseloop een groot succes (+ uitslag)

Geschreven door Organisatie Oaseloop

Het weer nodigde veel mensen uit om mee te doen aan de Groene Oase Prestatieloop in Maasland. Heel regelmatig de zon en een lekkere temperatuur. Misschien voor sommige lopers iets te veel wind. De kinderen liepen een ronde van 1 kilometer. De kleinste kinderen tot 9 jaar liepen deze ronde 1 keer en de grotere kinderen van 9 tot 14 jaar liepen dezelfde ronde, maar dan 2 keer.

De kleinste gingen om 12.30 uur van start. Nadat zij binnen gekomen waren, gingen de grotere kinderen om 12.45 uur van start. De veelal verbeten en rood aangelopen gezichten toonden aan dat ze allemaal graag wilden winnen. Niet iedereen kan natuurlijk winnen, maar wel alle kinderen hebben hem uitgelopen. Geweldig!

Aan het parcours voor de 6 en de 10 kilometer was niets gewijzigd. Bij de volwassen waren er precies 200 deelnemers. 67 hiervan gingen voor de 6 kilometer. De overige 133 liepen de 10 kilometer. De kilometeraanduiding langs het parcours werd dit jaar voor het eerst aangeven met behulp van bordjes. Deze prachtige bordjes zijn gemaakt en gesponsord door Buijnink Aannemersbedrijf. Voor meer informatie: www.buijnink.nl. Alle lopers werden in het dorp onder groot applaus ontvangen. Tijdens en na de
loop konden de lopers genieten van het water van Aquadraat en lekkere appels en bananen. Deze waren gesponsord door twee maaslandse winkeliers, de DA Drogist en John Thebes Grofa shop. Onze hartelijke dank aan alle vrijwilligers, die ook dit jaar weer hun steentje hebben bijgedragen om de Oaseloop succesvol te laten verlopen.

Bekijk de uitslagen hier

Gelezen: 968 keer Laatst aangepast op maandag, 12 mei 2014 10:57

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema