dinsdag, 15 oktober 2013 19:35

Landgoed Twente Marathon – De lekkerste

Geschreven door Rob

De teller staat nu op 45!!


Want afgelopen zaterdag heb ik de Landgoed Twente Marathon ( TWM) gelopen.

Deze marathon staat bekend om zijn culinaire tintje, omdat je bij elke drankpost naast water en sportdrank ook allerlei lekkere streekproducten voor geschoteld krijgt. Om een voorbeeld te geven: drankpost één: bietensoep, drankpost twee: Gehakt in spek rolletje, drankpost drie: Parmezaanse ham en rode wijn!!, drankpost vier: pannenkoek met bolletje ijs en ga zo maar door.

Daarnaast mag je deze marathon ook met z'n tweeen lopen, waarbij één fietst en de ander loopt.

Sjef mijn loopmaat en ik zagen meer uitdaging in het lopen van de solo variant. Dus gewoon zelf 42 km. lopen.

De weersvoorspellingen waren niet al te best, het hele weekend regen. Maar toen wij zaterdagmorgen om 6 uur vertrokken richting Twente, was het droog. En toen we aankwamen in Twente was het nog steeds droog. En zelfs nadat we ons hadden omgekleed in onze hotelkamer naast de start/finish was het nog steeds droog. En tijdens het lopen begon zelfs de zon te schijnen.

In Twente doen ze het allemaal een beetje anders, er is geen tijdwaarneming, dus ook geen uitslag. Er is geen startschot maar er speelt dan een live bandje. Geen uitslag betekend ook geen prijsuitreiking, maar daarvoor in de plaats een geweldig feest ook met een live band. Allemaal niet verkeerd vond ik!!

Kort samengevat, lekker gelopen, lekkere tijd rond de 4 uur, lekker weer, lekker parcours, lekker gegeten, lekker gedronken, lekker gefeest en weer lekker gedronken en lekker geslapen!!!!!!!!!!!

Rob van Noordt

robt2

 

robt1

Gelezen: 1439 keer Laatst aangepast op zondag, 10 november 2013 09:09

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema