dinsdag, 12 maart 2013 17:57

CPC-Loop 10-03-2013

Geschreven door Sandra,Linda en Lyzette

Een paar maanden geleden hadden Linda en ik ons opgegeven via het werk (Reinier de Graaf Gasthuis) om de CPC loop te gaan lopen in Den Haag. De 10 kilometer. Het plan was om dat te gaan doen met onze collega en loopmaatje Irma, maar deze moest vanwege een vervelende blessure aan haar knie afzeggen. Sandra had zin om met ons mee te lopen en bood aan het startnummer van Irma over te nemen. Zo gezegd, zo gedaan: ook een shirt aangetrokken van Reinier en op naar Den Haag!


De weersvooruitzichten waren niet al te gunstig in vergelijking met vorig jaar: toen was het prachtig weer met lekker veel zon, warm! Nu een ander verhaal: koud, met af en toe een sneeuwvlok! Dus na de gebruikelijke kledingadviezen gingen we gekleed met een vuilniszak over onze kleren tegen de kou naar de start. Gelukkig konden we snel starten en mochten we aan onze 10 kilometer gaan beginnen. (inmiddels zonder vuilniszak!)

Voor een heel snel PR hoef je de CPC niet te gaan lopen: wat was het druk, wat een mensen! Dus dan maar zo goed als het gaat met de massa mee. En genieten! En dat kun je daar in Den Haag. Wat een mensen langs de kant, genoeg te zien en te horen.

Rond de 5 kilometer nog een gemeen heuveltje wat er wel een beetje inhakte. Maar daarna begon alweer de terugreis. De tussentijd op de 5 kilometer gaf een ruime 30 minuten aan, dus sloeg de twijfel wel een beetje toe of we het nog wel zouden gaan halen binnen het uur. Maar de deelnemers hadden zich ondertussen wel een beetje verdeeld dus het lopen ging iets makkelijker.

Onder veel aanmoedigingen van het vele publiek liepen we onze laatste kilometers. En gelukkig...daar was de finish! 58.52 uur. Gelukkig, toch binnen het uur!

Terug naar de tent waar onze spullen lagen met een prachtige medaille om onze nek! Allemaal goed geregeld daar bij de CPC. Bij aankomst daar zagen we Sing nog die zich aan het opmaken was voor de halve marathon (eindtijd: 1.47.02.) En toen we terugliepen naar het punt waar we opgehaald zouden worden kwamen we Ineke nog tegen met haar zus die ook de halve gingen lopen (eindtijd: 2.04)

Leuke dag gehad, lekker gelopen. En nu weer lekker nagenieten!

Groetjes,

Sandra, Linda en Lyzette

Gelezen: 674 keer Laatst aangepast op donderdag, 21 maart 2013 22:08

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema