zondag, 16 december 2012 19:39

De day after…

Geschreven door

….. de Meeuwen Makrelen loop.

Zoals jullie zien is er niet veel meer over van de herinnering aan de Meeuwen Makrelenloop. Toch was het weer fantastisch.

Gelijk bij binnen komst in de hal van Boeg BV kwam de gemoedelijke sfeer over je heen. We gaan met z’n allen een stukkie hardlopen. 8km heen en 8 km terug over het strand. Meer is het niet. Eenvoudiger en simpeler kan het niet. Startnummer van de vorige edities gebruiken, lichte warming up (10 sec met je handen in de hoogte) en knallen.

Ik wilde dit keer iets meer doen alleen maar een beetje easy going. Dus ik sluit me netjes aan bij Henry, Frans en Jaap.  Door de goede warming-up  kwamen we snel in een lekker tempo, aangevoerd door Henry.  Het tempo werd  4.50 per km. Met windkracht 6 tegen en alleen maar zand onder je voetzolen ( met mijn BMI zakte je ongeveer 5 cm het zand in) Hierdoor werd het niet een beetje meer dan easy going, maar gewoon flink werken. Henry had namelijk als doel gesteld om Paul de Koning in te gaan halen. Na 4.5km kon Paul inderdaad aansluiten bij onze groep. Omdat het doel was bereikt ging gelukkig het tempo ietsje omlaag. Alleen veranderde bij de zandmotor de ondergrond in mul zand. Hier zijn ze vergeten het zand vlak te maken. Dit werd echt werken. Wanneer komt het keerpunt?  Gelukkig na 8 km gingen we dezelfde weg terug. Windkracht 6 in de rug. Toch ging het tempo niet omhoog. Bijna alle energie was eruit. Beetje herstel lopen naar de finish. Paul nam afscheid (hij had wel easy going gedaan) en onze groep viel helaas uitelkaar.

Na afloop gezellig met z'n allen (Rob, John, Paul, Henry, Petra, Petra, Jaap ,Hans, Frans, Ron, Tamara en Ineke) aan de gebakken vis. Fantastisch !!!

Volgend jaar natuurlijk weer, want de Meeuwen Makrelen Loop gaat altijd door !!!

Gr Hans

Gelezen: 942 keer Laatst aangepast op zondag, 30 december 2012 16:31

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema