maandag, 19 december 2011 16:44

Snelle tijden in massaal Linschoten.

Geschreven door Matti Paping

We hadden echt zin erin!Midweeks hadden we reeds afspraken gemaakt met z'n vieren en vooral rustig te starten .We werden ook wel gedwongen op ons gemakkie te starten want wat was het druk zeg! Zelfs zo dat de start een kwartier werd uitgesteld omdat niet iedereen was ingeschreven.

Sinds jaar en dag is Theo van Vliet (in Maasland)wereldberoemd tempo en gangmaker. Hans van Veen,Matthieu en Matti vonden het dan ook heerlijk achter hem aan te stayeren. Aanvankelijk kon het ook niet harder. Op het parcours was het volstrekt onmogelijk te passeren zonder in de slootkant te geraken.

Na 5 km waren we eindelijk verlost van de massa en was het heerlijk genieten van de polders en na 10 km in Oudewater voerden we ons tempo op naar rond de  4 min.50 per km. Iedere  km werden we ingelicht over onze verrichtingen en het is toch wel lekker tot de ontdekking te komen dat je nog wat over hebt .

Na 18 km hadden de andere mannen nog een versnelling over .Hans van Veen liep op het startnummer van Philip van Dongen .Mooi was het in de verte de speaker Philip te horen verwelkomen terwijl hij lekker in het overdekte winkelcentrum banjerde.

 linschoten_2011_fotoTijden:

Siem van de Vaart          1.33.38

Angelie de koning           1.36.33

Theo van Vliet                  1.41.51

Matthieu van der Lee   1.41.51

Hans van Veen                 1.42.23

Matti Paping                     1.42.49

Jan Vermeer                     1.53.41

 

Gelezen: 589 keer

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema