zondag, 21 augustus 2011 16:57

Trainingsgroep Halve marathon Ettenleur

Geschreven door Theo

Na dat sommige personen een korte nachtrust gehad hadden stonden er maar liefst 20 personen bij de sporthal om mee te gaan met de 1e trainingsloop voor Etten-Leur. Net na de start rommelde het in de lucht en zag het er naar uit dat het onweer de 1e training zou verstoren. Gelukkig gebeurde dit niet en kon de groep doorlopen richting de Broekpolder.Het tempo was tussen de 6.15 en 6.30 een km en een ieder kon het goed bijhouden. Op de helft van de route werd er een drinkpauze ingelast, wat ons opviel dat er zo weinig mensen drinken mee hadden genomen.

 

Tip : begin altijd vroeg met drinken, als je dorst krijgt ben je eigenlijk al te laat.

Na de drinkpauze liepen we richting het viaduct bij de surfplas. Daar werd door Ron aangegeven dat een ieder op zijn eigen tempo naar de Zuidbuurt konden lopen, wie daar aankwam kon de achterste weer ophalen. Via de Zuidbuurt, langs diverse paadjes kwamen we weer in Maasland aan bij de sporthal waar Hans de coolingdown voor de groep verzorgde.

Ellen had voor de liefhebbers zelf voor thee gezorgd.

Een weetje : Hans melde dat we iets meer dan 11 km hadden gelopen en ongeveer 900 kcal hadden verbruikt.

Tot zondag 28 augustus om 9.30 uur bij de sporthal.

 

Groeten Ron, Hans en Theo.

 

TIP VAN DE WEEK.

Heb je binnen een paar maanden nieuwe hardloopschoenen nodig, koop ze dan nu. Je kan zo een aantal maanden op twee paar lopen. Het is sowieso helemaal niet slecht voor je pezen en spieren om loopschoenen regelmatig af te wiss

 

 

 

 

Gelezen: 618 keer Laatst aangepast op dinsdag, 06 september 2011 08:49

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema