maandag, 08 november 2010 18:26

Veneco halve marathon van Monster 06-11-2010.

Geschreven door Arjan Plomp

monster_foto.jpgArjan Plomp (Je weet wel-de Thoffer die dolgraag met een hele hoop Maaslanders naar het wheel of energy wil op Schiphol Plaza) (Waar blijven jullie ? )

heeft de Veneco halve marathon van Monster gelopen. Een verslag uit het zand...

Vandaag stond de halve van Monster op het programma.

Nog nooit had ik met deze loop meegedaan maar hij stond wel al een hele tijd op mijn “to-do”list.

De loop was verdeeld over drie afstanden; 7,3 km -11,3 km en de halve marathon.

Gelukkig waren de weergoden vandaag in een redelijke goede bui, dus dat was alvast een goede opsteker. Op tijd richting sporthal De wielepet voor de startnummers en het omkleden. Al gauw kwam ik hier diverse Thoffers tegen, welke van elkaar niet wisten dat ze er waren. Met zn allen gauw op de foto en toen richting de start.

De start bevond zich in het midden van Monster, naast de kerk. Om 14.00 het startschot. Eerst een korte ronde door het centrum en daarna richting door de duinen naar Kijkduin.

Na 8 Km de afslag, links het strand op. Oef, wat een tegenvaller. Van asfalt ineens het rulle zand op. Het strand gedeelte duurde 9 km en was enorm zwaar. Het enige leuke op het strand was het uitzicht (donkere wolken boven de zee) en het stukje over de rioolpijp.

Na 17 Km eindelijk het strand af en terug richting de kerk. Met hele zware benen vechten tegen de laatste kilometers. Een poging nog enigszins te versnellen eindigt al gauw in een steek in de zij. Dan maar overleven en rustig uitlopen.

In de doucheruimte kwamen we Michel de Maat nog tegen, welke in de cat 45+ maar weer eens eerste was geworden in 1.17.29. Gefeliciteerd!

Het was een hele zware loop, erg leuk en zeer goed georganiseerd. Alle THOFFers gefeliciteerd met jullie prestaties!!!!

Arjan Plomp- 1.40.39

Frans Louter -1.44.42

Frans Plieger- 1.46.30

Leo Fransen -1.52.45

Rob Hoogendoorn- 2.11.12

Sing Dekker (11,3 km)- 56.03

Siem heeft tot 17 km met ons meegelopen en is toen (ivm zijn marathon voorbereiding) nog naar Maasland terug gelopen. monster_foto.jpg

Gelezen: 604 keer Laatst aangepast op vrijdag, 27 januari 2012 13:49

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema