maandag, 06 juli 2009 19:01

Tropische temperaturen bij KADELOOP door THOF-Running verpulverd !!!!!

Geschreven door Roel van Leuwen

kadeloop2009.jpgAfgelopen zaterdag, bij een gevoelstemperatuur van 45 graden waren er bij de Kadeloop in Schipluiden weer een groot aantal thof-lopers van de partij.

(Foto Carry Wilmink)

 

Waar bij andere lopers de angst in de ogen stond te lezen, de onzekerheid over het halen van de eindstreep, stonden de thof-lopers lachend en blakend van zelfvertrouwen in het zonnetje vast hun tactiek door te spreken.

Bij het nieuws dat de organisatie extra drankposten had neergezet ( perfect geregeld !!!) haalden ze de schouders op…leuk voorde andere lopers.....Rustig trok de maaslande club naar de start, was gelijk een goede warming-up. Daar werden met gejuich de lopers van de 5 km. binnengehaald. Wederom zagen binnengekomen  thof-lopers  er fris en blakend uit !  Hun boodschap was dat het best meeviel….het was zo warm als het was…de gevoelstemperatuur !!Bij de start van de 12 km. vloog  het lopersveld door schipluiden de polder in. Daar werd de strijd aangegaan met de temperatuur…..en je merkte het….de lopers pakten het weer in… en vooral langs de kade was het een genot om de lopers glimlachend over het schelpen pad te zien lopen. De hitte had het nakijken….Na afloop waren er zelfs een paar die er onderweg over nagedacht hadden om een extra jasje aan te doen….uiteraard …ook wij vonden dat wat overdreven!Alle “Thof” lopers waren in een goede tijd binnengekomen. Even douchen , in de zon nog  onder het genot van een biertje de wedstrijd bespreken en daarna op de fiets weer naar huis , vast nadenkend over de volgende wedstrijd….ergens in het noorden….IJsland ????
Gelezen: 499 keer Laatst aangepast op maandag, 13 september 2010 11:38

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema