maandag, 25 mei 2009 11:09

De Ladiesrun van Therry

Geschreven door Therry Hanemaayer

therry_hanemaayer.jpgVandaag 24 mei hebben we met een aantal meiden van Thoff meegedaan aan de Ladiesrun. Natuurlijk hadden we ook gezellig door kunnen fietsen naar het strand maar ja.. of dat nu zo'n voldoening had gegeven?

Het doel van deze run was zoveel mogelijk geld op te halen voor 'A Sister's Hope, die hiermee het onderzoek naar borstkanker willen steunen. Nou daar wil je toch allemaal wel voor lopen!

(Bijgevoegd :Leuke foto van de Thoffe dames voor de Ladiesrun)

Het was wel erg warm toen we bij de kantine aankwamen van A.V.Waterweg .Het zag er gezellig uit. Nog even een laatste overleg met onze meiden of we de 10 wel zouden lopen maar ja het is natuurlijk wel thoff he die 10! Hoor wie het zegt. Grapje! Om 10 over half 12 klonk dan het startschot en weg waren we. Het was een leuk gezicht al die vrouwen, en dan het commentaar van de mannen langs de kant!

De zon scheen er vrolijk op los alleen naar mijn idee iets te vrolijk. Na 5 km was er een waterstop en gelukkig voor mij was er nog genoeg over.

Nou die laatste 5km nog! Iedereen had ik voor me lopen dus verdwalen kon ik niet als ik ze maar in het oog hield. Nu was er ook een superorganisatie hoor want ik had persoonlijke begeleiding. Extra water en zelfs een flesje drinken en maar blijven denken, ik doe het voor het goeie doel.

Eindelijk kwam dan toch het eind in zicht! Iedereen stond me al op te wachten. Het laatste rondje om het veld heen hebben onze meiden me geweldig gesteund door mee te lopen. Klasse meiden, nog bedankt dat is nou dat thoffe gevoel!

De laatste meters leek ik wel een superwinnaar, een erehaag van mensen, fotografen en gelijk een microfoon onder m'n neus voor een reactie. Toch wel leuk als laatste binnenkomen. Misschien geen reclame voor de vereniging maar dat gevoel van saamhorigheid bij Thoff vind ik super.

Na de ladiesrun was er nog een leuke tombola en een optreden van Tom Manders oftewel Dorus.

Al met al vond ik het een heel geslaagd evenement zo. Complimenten voor de organisatie en ik weet zeker dat ze een mooi bedrag hebben binnen gehaald.

Groetjes Therry therry_hanemaayer.jpg therry_iv.jpg

Gelezen: 545 keer Laatst aangepast op maandag, 13 september 2010 11:31

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema