zaterdag, 21 februari 2009 17:13

Groet uit Schoorl van Simone

Geschreven door Simone Noordzij

simone_op_de_fiets.jpegZondag 8 februari werd de Groet uit Schoorl verlopen(21 en 30 km).

Voor de verandering nu eens een verslag van een gezellige begeleidster:Simone Noordzij.

                Verslag van een toeschouwer

Tja, hoe begin je een verslag over een weekendje Schoorl met 17 Thoffers? Begin je met het (wederom) mooie weer? Het verwarmde terras, lekker in de middagzon, wachtend op de 5 andere fanatieke Thoffers die ’s zaterdags ook nog op de mountainbike hebben gezeten? Of begin je met het avondeten (de pastamaaltijd) in een leuk restaurantje met een “ontzettend vriendelijke” mevrouw in de bediening, met na afloop een paar SMS-bommetjes naar een aantal afwezigen???

Dan maar direct beginnen met de zondag van de 21 of 30 km loop in Schoorl. Na een nachtje slapen ( voor sommigen een redelijk kort nachtje), een goed stevig ontbijt en de groepsfoto, de auto’s in en op weg naar Schoorl. Na een toch wel stevige sneeuwbui tijdens het ontbijt, was er bij de start een redelijk blauwe lucht en een waterig zonnetje te zien. Perfect weertje om “een eindje” te lopen. Met twee razende supporters op de fiets, vertrekken de 15 Thoffers. Onderweg vroegen sommigen van hen zich af waarom het lopen toch niet zo lekker ging, maar met de aanmoedigingen van de 2 supporters (“Nog een biertje, Wout???”) werd de finish door iedereen gehaald. Voor Ineke was het zelfs de eerste 30 km in haar leven, zoals ze het zelf zei. (Super gedaan, hoor!)

Het was in ieder geval een geslaagd weekendje Schoorl! Iedereen bedankt voor de gezelligheid!!!

Tot slot:

 1. Wout, volgend jaar toch maar aan de spa rood en om 21.30 uur naar bed?????

2. Jacq, zat je broek eigenlijk nog op zijn plaats? Heb nog geen Akma kunnen ontdekken hoor….

 3. Burt, bedankt voor de gezellige rit

 4. Ik geloof dat ik het komende jaar toch maar op die 21 km ga trainen, heb ik volgend jaar een goede reden om weer mee te gaan!!!

Simone simone_op_de_fiets.jpeg(op de fiets)

Gelezen: 591 keer Laatst aangepast op maandag, 13 september 2010 11:17

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema