zondag, 16 november 2008 00:00

Zondagochtend 16 november in Bergschenhoek!

Geschreven door Paul de Koning
bergschenhoek_2008.jpgHet trouwe groepje stond weer paraat, beetje gapend, sommige ongeschoren, krulspelden in het haar…maar we staan er wel weer! Met de auto naar de bestemming gereden en daar gaat de groep de fase van de  warming up in. Dit is niet geheel onbelangrijk daar in Bergschenhoek  want het is een “pittig en grillig” gebied voor een hardloper. Glad, steil, draaiend parcours en diverse ondergronden.

De eerste heuvel komt in zicht en de groep heeft daar geen enkele moeite mee. Dit is een goed teken, geen vuurrode gezichten, geen blessures en praatjes voldoende dus er is zuurstof over in het lichaam.

Na deze inspanning even ontspannen bovenop de top en snel weer verder want het waait daar altijd volop. De volgende trip is de helling met de trap, helaas is deze trap volledig verdwenen maar als volleerde berggeiten gaan de sporters voluit omhoog en ook dit is gepareerd.

Daarna twee rondjes met een ietwat mindere steile helling en wederom het herstel. Zo wordt er 80 minuten getraind en haasten ons na de cooling-down snel de kantine in waar een heerlijk kopje koffie/thee en chocolademelk wordt geconsumeerd. Gonnie kent een bakker die wel heel lekkere cake op het recept heeft staan en we hebben collectief besloten dat dit voortaan het ontbijt gaat worden.

Gelukkig is iedereen heel gebleven en gaan we op naar de volgende etappe, 18 km LSD max. 9 km per uur. Deze training is 30 november in plaats van 23 november!!!!!! Dus het weekend van 23 november is relaxed!

Bedankt namens Frans Roel René.

 
Gelezen: 545 keer Laatst aangepast op maandag, 02 maart 2009 21:46

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema