maandag, 12 november 2007 21:15

Rabo Robuust in Monster

Geschreven door Angeli de Koning

 

monster__-_ter_heijde_4581.jpegDe hele week al een beetje nerveus naar de weersverwachtingen gekeken.

Windkracht 8 en dan 21,1 km over het strand, oei, waar begin ik toch weer aan?
 

Zaterdagochtend werd bekend, dat de “halve”ingekort was tot 17 km vanwege het hoge water. We gingen met 9 man en ondergetekende, op weg naar Monster. Gelukkig wist Siem overal de weg en denderde over hubbels en bubbels Monster binnen. Daar hoorden we, dat de route verandert was, omdat er op het strand fosforbommen waren gevonden.

monster__-_ter_heijde_1471.jpgI.p.v. richting Kijkduin, gingen we nu richting Hoek van Holland, en we gingen zelfs helemaal het strand niet op. Dat was toch wel jammer, zeker voor de bus mensen uit Klazienaveen, die speciaal voor het strand kwamen.

Precies om 2 uur was de start, en het liep eigenlijk vrij gemakkelijk, de wind viel mee en de temperatuur was goed. En zodoende kwam iedereen nog redelijk fit aan de finish, wat eigenlijk een beetje vreemd was, omdat we ons hadden voorbereid op een zware loop, en veel afzien. En dat viel nu allemaal reuze mee.

Gauw terug naar de sporthal, en dan verheug je je op een lekkere warme douche, is die ijs en ijskoud. Ben je wel lekker snel klaar natuurlijk, maar toch….

Dan weer naar huis, Siem scheurt door de bochten, neemt nog een drempeltje, zodat Ronald  met zijn hoofd tegen het dak komt, maar toch nog veilig thuis, En ondanks de verwarmde autostoel had Frans wat moeite met uitstappen, maar wat wil je, na een hele en een “halve”marathon in 1 week.

Na nog een lekker biertje in de sporthal, gingen we toch wel met een goed gevoel naar huis.

Hoewel…  volgend jaar gaan we liever weer over het strand, zelfs met windkracht 8!!!

Gelezen: 524 keer Laatst aangepast op vrijdag, 27 januari 2012 13:40

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema