donderdag, 29 december 2022 20:20

Even voorstellen: Michel Ouwerkerk

Geschreven door Michel Ouwerkerk

In de serie nieuwe leden voorstellen, is het nu de beurt aan Michel. Ook de D groep heeft er namelijk weer een aanwinst bij. We zijn druk bezig alle nieuwe leden aan het woord te krijgen, maar nu eerst zes vragen aan Michel:

 

9e145c67 5633 4d4a 8714 ae34221ab15cWanneer ben je bij Thof gestart?
In juni heb ik een maandje op proef meegelopen. Na de zomer ben ik gestart bij de D groep.

Je begon ooit met (hard)lopen en kwam onlangs bij Thof terecht, wat zat er eigenlijk tussenin?
Ik liep regelmatig hard voordat ik, vorig jaar na Koningsdag, Long Covid kreeg. Daarna was het al zo vermoeiend om heen en terug de straat uit te wandelen. Uiteindelijk ben ik weer mijn conditie terug gaan opbouwen en was de 1/4 marathon in Rotterdam mijn doel. In de aanloop kwam ik op zondag wel eens de Zondag groep van Thof tegen. Nadat ik de 1/4 marathon had gedaan was m'n motivatie een beetje verdwenen en heb ik besloten om bij Thof op proef mee te gaan lopen. Dat is mij zo goed bevallen dat ik lid ben geworden.

Wanneer, hoevaak en waar gaan we je zien?
1 keer per week op donderdagen in de D groep. En het lijkt mij leuk om af en toe aan te sluiten bij de Zondag groep alleen heb ik daar nog niet de juiste informatie voor gekregen.

Wat is je eventuele (volgende) doel binnen Thof?
Mijn conditie op peil houden.

Waar loop je verder (in het dagelijkse leven) nog meer hard voor?
Je kan mij elke thuiswedstrijd van Feyenoord met een groepje vrienden op de tribune (vak-K) vinden. Daarnaast mag ik graag samen met m'n vriendin thuis (Maeslant) bier brouwen.

Wat wil je nog kwijt?
Ik heb door het leuke team, ontzettend veel plezier bij Thof.

 

Bedankt Michel! Zonder dat we iets verkeerds willen zeggen van dat rood-witte shirt op de foto, moet er maar snel een Thof shirt komen! En welkom bij de club!

De trainers 

 

 

 

 

Gelezen: 156 keer Laatst aangepast op donderdag, 29 december 2022 20:30

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema