zaterdag, 14 mei 2022 05:28

Wijziging in organisatie Groene Oaseloop

Geschreven door Bestuur

De Groene Oaseloop was op Koningsdag een groot succes, zoals ook op deze website en in de krant viel te lezen. Dat was mede te danken aan de grote en jarenlange inzet van voorzitter Therry Hanemaaijer en Wil Lantinga. Beide Thoffers hebben recent echter laten weten volgend jaar niet langer meer beschikbaar te zijn voor de algehele organisatie. Als Thof willen wij Therry en Wil natuurlijk heel erg bedanken voor hun grote bijdragen. 

Het goede nieuws is dat het derde organisatielid Fred Louter nog wél beschikbaar is. Fred krijgt daarbij gelukkig de hulp van Thof-lid Linda van Leeuwen. Samen gaan zij proberen de Groene Oaseloop van 2023 in goede banen te leiden. Natuurlijk is daarbij de steun van diverse vrijwilligers onontbeerlijk. De eerste vrijwilligers zijn zelfs al weer benaderd en staan al op de lijst voor volgend jaar. Alle mensen die hebben meegewerkt aan de Groene Oaseloop ontvangen binnenkort van Fred en Linda een e-mail waarin ze de evaluatie van de laatste editie kort toelichten. Daarin worden de vrijwilligers meteen ook verzocht zich ook volgend jaar aan te melden, dan wel af te melden.

Als Thof zijn we natuurlijk hartstikke blij met de geborgde continuïteit van de Groene Oaseloop voor het komende jaar/de komende jaren en wensen Fred en Linda heel veel succes en plezier met de voorbereidingen en organisatie.

Bestuur Thof Running

 

Gelezen: 117 keer

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema