woensdag, 21 april 2021 13:12

SAVE THE DATE: Dinsdag 1 juni ALV

Geschreven door Bestuur

SAVE THE DATE: Dinsdag 1 juni ALV
De ALV wordt dit jaar online gehouden en zal een verkorte versie zijn. Aanmelden voor deelname aan de ALV kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U krijgt voor aanvang een link en korte uitleg toe gestuurd. De vergadering gaat via ZOOM . U kunt ook vooraf vragen indienen die dan door het bestuur tijdens de ALV worden beantwoord. Agenda en bijbehorende stukken worden uiterlijk een week voor de vergadering nog nagestuurd per e-mail. Let op: ongeacht eventuele versoepelingen vanuit de overheid zal de vergadering dit jaar sowieso Online zijn.
EN DAN NOG EVEN DIT: NIEUWE SECRETARIS GEZOCHT
Na 2 jaar fantastisch werk als secretaris te hebben verricht voor Thof Running zal Ronald van der Hoeven zich per 1 juni niet meer herkiesbaar stellen. Dat is uiteraard erg jammer, maar Ronald heeft aangegeven het secretarisschap niet meer te kunnen combineren met werk en privé. Er is dus een vacature. Helma en Gerben zouden het uiteraard erg prettig vinden om weer snel iemand te vinden. Meld je bij ons en we praten je bij over wat het betekent om secretaris te zijn van deze mooie club!

Gelezen: 144 keer

Update

Mocht de overheid besluiten dat groepstrainingen buiten met 30 personen mogelijk zijn, dan wil Thof Running haar trainingen vanaf donderdag 20 mei hervatten. Uiteraard binnen de dan verder geldende voorwaarden.