dinsdag, 19 januari 2021 20:44

Online nieuwjaarsborrel

Geschreven door

Om 21 uur startte de online nieuwjaarsborrel bij Thof. Na een kwartiertje bijgebabbeld te hebben met de deelnemers van de nieuwjaarsborrel startte het officiële gedeelte. Ronald openende via Zoom officieel de nieuwjaarsborrel met een welkom en een inleiding. Daarna nam de voorzitter Gerben het stokje over. In plaats van een speech werd gestart met interview door Ronald van Gerben. De vragen gingen over de belevenissen van de voorzitter, wat het 2021 vooruitzicht is (wordt nu nog lastiger met de avondklok en dat ‘we’ nog steeds niet gezamenlijk mogen sporten). Om onze sportieve karakter vorm te geven en om verbinding te krijgen werd gevraagd om het Thof Shirt aan te trekken! En zo zaten de meeste in Thof shirt.

Door de corona-pandemie worden we genoodzaakt om meer ‘solistisch’ te zijn. De uitdaging is om toch de verbinding met elkaar te houden. Dit kan ook online, zo riep de voorzitter op, door bijvoorbeeld een leuk stukje schrijven van mooie herinneringen, leuke wedstrijden of oude wetenswaardigheden.

Na het interview werd het glas geheven. In het weekend hebben alle leden een pakket thuis ontvangen met wijn, nootjes en snoep. Voor de inwendige mensen was dus al vooraf gezorgd. En met een luide proost van de deelnemers werd het nieuwe jaar ingeluid.

Als laatste kon iedereen via Mentimeter een woord voor 2021 invullen: als wens. Als toekomst. Als opsteker. Mooi!

Nieuwjaarborrel v3

Na 40 minuten was dit leuke en mooie initiatief ten einde!

Bedankt voor de goede organisatie!

Gelezen: 159 keer Laatst aangepast op vrijdag, 22 januari 2021 10:53

Geen training

Het bestuur heeft in overleg met de trainers besloten de trainingen tijdelijk te stoppen. Wel kun je voortaan via de website met iemand afspreken samen te gaan lopen.