dinsdag, 14 januari 2020 17:54

Aftreden Philip / Gezocht: voorzitter!

Geschreven door Bestuur

Het is 2 maanden geleden dat Philip zijn ontslag heeft ingediend bij het bestuur. Zoals eerder gecommuniceerd heeft hij conform de opzegtermijn van 2 maanden zijn taken in het bestuur in de tussentijd uitgevoerd en is hij per 14 december 2019 officieel afgetreden. Philip nogmaals bedankt voor je inzet voor ons cluppie!

Helaas zijn er tot op heden nog geen kandidaten opgestaan of gevonden die zich beschikbaar willen stellen voor de functie van voorzitter. Tevens hebben de huidige bestuursleden Helma (penningmeester) en Ronald (secretaris) aangegeven niet door te schuiven naar de voorzittersplek. Dit betekent dus dat de functie nog steeds vacant is!
Misschien wat vroeg, maar los alvast je goede voornemens voor 2020 in en stel je beschikbaar als kandidaat voor het voorzitterschap! Een leuke en uitdagende functie waarin je een mooie bijdrage kunt leveren aan de leukste Hardloop en Power Walk vereniging van Maasland! De kandidaat moet benoemd worden op de ALV (save the date: 3 maart 2020), dus er is echt haast bij om het dagelijks bestuur niet in de problemen te laten komen! Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met Helma (0639112048) en/of Ronald (0647677310) of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens het bestuur,
Helma en Ronald

Gelezen: 262 keer Laatst aangepast op dinsdag, 14 januari 2020 20:51

Volgende trainingen


Bekijk het schema