dinsdag, 16 juli 2019 15:47

Paul de Koning trofee voor Frans Plieger

Geschreven door Paul

De commissie bestaande uit Arthur Davidse, Paul de Koning en Burt Aurik had niet veel tijd nodig om de fel begeerde trofee toe te kennen. Al meer dan vijftien jaar zet Frans zich als trainer vol overgave in voor Thof. Met heel veel plezier weet Frans altijd weer opnieuw te inspireren als trainer en initiator.
Bij de uitreiking refereerde Paul naar de vele succesvolle projecten met Ron, Roel en Theo. En Artur kon niet bevatten dat de trofee niet al eerder aan Frans is toegekend. ‘Heeft hij onder een steen gelegen’, aldus Arthur. Paul kon de trofee, die in 2018 is toegekend aan Burt zelf weer even vasthouden om deze vervolgens te overhandigen aan Frans. Hij had ‘zijn trofee’ met twee handen willen aanpakken, maar de microfoon eiste zijn rechterhand op.
Frans was dankbaar en is bijzonder vereerd. In zijn betoog ging Frans niet uit de weg zeer veel waarde te hechten aan het feit dat zijn inzet met de toekenning van de trofee zeer gewaardeerd wordt. Bovendien bejubelde hij het trainersvak. Het is gezellig en zijn lopers zijn volgzaam; opdrachten worden uitgevoerd en zelfs meer dan op basis van het trainingsschema.
De Paul de Koning trofee is voor het eerst toegekend in februari 2013. Aan Paul de Koning, op initiatief van Arthur Davidse en Wout Verkade. Thof leden die bovengemiddeld bijdragen aan het plezier van Thoffers komen in aanmerking voor de trofee. Zo ook is de trofee toegekend aan Ron, Theo, Hans, Wout en Lizette.

Gelezen: 506 keer

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema