dinsdag, 02 januari 2018 22:16

Vernieuwde website

Geschreven door Webmaster

Welkom op de nieuwe website van Thof. Zoals aangekondigd nemen we afscheid van de oude website, die al heel wat jaren dienst heeft gedaan.

Waarom?

De nieuwe website houdt meer rekening met het gebruik van telefoons en tablets. We zien in de statistieken namelijk dat 53% van de bezoeken niet met een computer, maar met een telefoon of tablet plaatsvinden.
Daarbij blijkt de website het meeste op dinsdag en donderdag gebruikt te worden en wordt vooral naar de trainingsinformatie gekeken. Dat is vanaf nu dan ook echt het meest belangrijke onderdeel van de website.

In de nieuwe website halen we ook automatisch alle berichten binnen van Facebook en Twitter. Vanuit de PR zijn we namelijk steeds actiever op deze sociale media en we vinden het belangrijk dat iedereen de berichten kan lezen.
Hiervoor blijven wel vooral de leuke verslagen nodig van gelopen wedstrijden of evenementen! Die kunnen jullie gewoon blijven mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Valt er nog iets op?

Geef het dan gerust door! Alle tips en opmerkingen kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groet, Edwin (en de rest van de PR-commissie)

Gelezen: 811 keer Laatst aangepast op woensdag, 03 januari 2018 17:48

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema