maandag, 06 maart 2017 21:00

Fietsreparatie, voor weinig

Geschreven door Paul

Feest van herkenning

Je bent sportief. Of men vindt jou sportief, omdat je hardloper bent. Je maakt je niet druk over 5, 10 of 20 kilometer hardlopen. Dat doe je gewoon. Anders is het met fietsen, of beter met repareren van fietsen. Dat doe je niet gewoon even, terwijl er toch wel het een en ander gerepareerd en gesmeerd moet worden. Het team Run4ADream repareert speciaal in de maanden maart en april jouw fiets voor maar € 10, excl. materialen. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de stichting Dream4Kids, het goede doel van de Maaslandloop 2017.

Platte band, slappe ketting, doortrappen, weigerende remmen, rammelende spatborden. Alles wordt gerepareerd en indien nodig vervangen. Door onderdelen die jij al hebt ingekocht, of die bij het team op voorraad zijn of die wij voor jou inkopen, bij de plaatselijke fietsenmaker.

Voor wie bedoeld? Voor iedereen die geen zin of geen gelegenheid heeft om de fiets te repareren. En voor wie het niet kan, en nu echt klaar is met bijvoorbeeld die doortrappende versnelling. In Maasluis en Maasland. Het team bestaande uit Arie en Martin van den Akker en Paul de Koning staat klaar.

Aanmelden? Eenvoudig door het sturen van email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding naam, adres, telefoonnummer en bijzonderheden fiets. Wij halen de fiets op en leveren deze op zaterdag nog dezelfde dag weer gerepareerd af.

Gelezen: 553 keer Laatst aangepast op donderdag, 16 maart 2017 09:41

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema