zondag, 13 november 2016 14:30

Laatste dag van de cursus assistent looptrainer

Geschreven door

Vandaag was alweer de laatste bijeenkomst van de cursus. Met 16 personen zijn we de afgelopen periode vijf zondagen bezig geweest met de theorie en praktijk van het geven van trainingen. De laatste bijeenkomst stond in het teken van evalueren en uitreiken van ieders certificaat.

Afgelopen donderdag heeft Anneke (trainer bij Olympus) hiervoor Britt en mij geobserveerd tijdens een training bij Thof.

Omdat ook de andere cursisten dit de afgelopen periode hebben gedaan werd hierover in het begin vooral nagepraat. Daarna gaven Philip, Anneke en Nico ons nog hun belangrijkste tips mee.

In groepjes gingen we vervolgens een korte evaluatie aan. Hierin konden we onze vragen nog stellen aan een trainer van Olympus en werd ons gevraagd wat we van de cursus vonden.

Eigenlijk iedereen vond het super interessant en leuk om te doen. Een aantal deelnemers gaf al trainingen en merkt dat ze dit steeds beter doen. Voor Britt en mij geldt dat we net beginnen, maar hiermee een goede basis hebben ontvangen over wat van een trainer verwacht wordt en wat goed hardlopen betekent.

Vervolgens ontvingen we ons certificaat! We zijn dus een ervaring rijker, maar hebben ook het papiertje om een training te mogen verzorgen.

De komende periode gaan we even kijken hoe we rustig kunnen instromen. Tot die tijd zullen wij met extra interesse meekijken naar de trainers tijdens onze trainingen.

Edwin en Britt

2016 11 13 11.53.13

Gelezen: 602 keer Laatst aangepast op donderdag, 29 december 2016 07:45

Volgende trainingen

Bestuur 14 maart: trainingen zijn de komende tijd afgelast.


Bekijk het schema