woensdag, 22 juni 2016 13:07

A.s. zaterdag dé triahtlon

Geschreven door

Nog even het programma van zaterdag op een rijtje:

Tussen 13.30 en 14:15 uur: verzamelen en inschrijven in de kantine van ODO

Na een korte briefing gaan we om 14.30 uur met z’n allen naar het einde van het Molenslootpad waar iedereen zijn/haar fiets kan neerzetten. Loopschoenen en loopkleding kunnen daar neergelegd worden. Iedereen heeft een plastic tasje, zelf meenemen, met zijn/haar startnummer om natte kleding en/of handdoek in te doen. Deze tasjes worden door ons meegenomen naar de finish.

Circa 15.00 uur: start zwemonderdeel vanaf de kant aan het eind van het Molenslootpad.

 

Zwemonderdeel: start vanaf de kant einde Molenslootpad, 150 meter zwemmen richting Kwakelweg, om de boei heen en weer 150 meter terug naar de plek waar de fietsen staan.

Fietsonderdeel: je wordt uit het water geholpen waarna je je fiets opzoekt, je schoenen aantrekt en vertrekt voor ca. 14 km fietsen. Fiets richting Kwakelweg, bruggetje over en dan linksaf de Kwakelweg op, fiets richting het fietspad, sla rechtsaf de Kapteinlaan in, bijna aan het einde naar rechts, aan het einde weer naar rechts, fiets langs de Trekvliet richting Maasland. Vlak voor het witte bruggetje (bij veerpontje) weer de Kwakelweg op voor hetzelfde rondje. Aan het eind van deze ronde rij je rechtdoor over witte bruggetje en fiets je naar de ODO-kantine.

Looponderdeel: wisselpunt is bij ODO. Zet je fiets neer en vertrek voor 2,5 km hardlopen. Ga links om de paardenbak heen voorbij de scouting en volkstuintjes naar het Maaslandse bos, dan eerste weg naar rechts, loop dit pad uit richting Pluimers. Aan het einde linksaf, over het bruggetje weer naar links zodat je langs de Trekvliet loopt. Ga het eerstvolgende bruggetje links over, hou rechts aan, loop de rotonde driekwart en vervolgens weer rechtsaf, langs de scouting en de paardenbak naar de finish bij ODO.

Alle tijden worden door ons bijgehouden en er zijn leuke prijzen voor de snelste dames, heren, duo/trio én natuurlijk voor de meest originele deelnemer.

Snel even douchen en dan gezellig naar de BBQ die om 17.00 uur klaarstaat bij het tuinbouwbedrijf van Ad van Marrewijk, Oostgaag 9.

 

Tot zaterdag!   Irma en Wilma

 

PS: We zitten nog te springen om vrijwilligers. Kom jij ons zaterdag helpen?? Laat het ons a.u.b. even weten!

En niet vergeten zelf een plastic tasje meenemen en denk aan helm is verplicht voor de verzekering geen helm dan is het voor eigen risico!!! Verzekering geldt niet voor niet-leden, is dus ook voor eigen risico.

Gelezen: 1298 keer Laatst aangepast op zondag, 26 juni 2016 17:10

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema