dinsdag, 03 mei 2016 19:18

Thof Running lanceert Comeback-project

Geschreven door PR

Ben jij een Thoffer die om welke reden dan ook een tijdje niet gelopen heeft bij Thof, maar wil je het, met de zomer voor de deur, wel weer oppakken? Voorgaande jaren kon je dan aansluiten bij het startersproject. Dat slaan we dit jaar echter een keertje over, maar…

Speciaal voor jou lanceren wij het ‘Comeback-project’! Wat houdt dit in? Op 6 donderdagen in de maanden mei en juni is er naast de gebruikelijke vier Thof-loopgroepen een extra loopgroep. De trainer(s) van deze groep begeleiden jou gedurende deze trainingen, zodat je eind juni (eerder mag uiteraard ook) weer in kunt stromen in de D-groep. Dit betekent dat je tegen die tijd weer een rondje van 7-8 km. kunt lopen in ongeveer 7:00 minuten/ km.

Om dit doel te bereiken, zullen alleen deze zes extra trainingen met Thof niet genoeg zijn. Trek daarom ook minstens één keer per week je loopschoenen aan voor een eigen rondje. Zeker in de weken dat de extra Thof-training niet op de agenda staat.

Even alle praktische info op een rijtje:

  • De extra trainingen zijn op de donderdagen 12 mei, 19 mei, 2 juni, 16 juni, 23 juni en 30 juni.
  • Vertrek is ‘gewoon’ om 19:30 vanuit sporthal De Hofstede.
  • Het doel is om eind juni aan te kunnen sluiten in de D-groep.
  • Train daarom ook minstens een keer in de week voor jezelf.


Heel veel succes en loopplezier en als er nog vragen rijzen, spreek ons aan of een stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur

(Helma, Nancy en Ronald)

Gelezen: 758 keer Laatst aangepast op zaterdag, 04 juni 2016 05:54

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema