vrijdag, 11 september 2015 10:17

THOF MARATHON / THOF FEESTJE

Geschreven door PR

De voorbereidingen voor de feestweek, zijn in volle gang. De inschrijving voor het lopen van de marathon in 4 dagen is gesloten. Je kunt je nog wel opgeven, maar dan krijg je helaas geen herinnering mee.

De marathon lopen we in 4 avonden. Per avond lopen we ruim 10 km, zodat we vrijdagavond een volledige marathon (42,2km) gelopen hebben. We lopen dinsdagavond, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond en starten om 19.30 vanaf de sporthal. We lopen in 4 groepen (A,B,C en D) onderleiding van een Thoffe Trainer. Na afloop van de gelopen kilometers staat er iedere avond een verrassing klaar in de sporthal.

Wel kun je je nog opgeven voor het Thof feest, die aansluitend op de laatste avond van de marathon plaatsvind. De beentjes zullen vast een beetje moe aanvoelen na 4 dagen hardlopen, maar het zal ze vast goed doen om ze eens flink los te gooien (zie het als een goede coolingdown :)

Vele Thoffers hebben zich al aangemeld, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd! Dus wacht niet en schrijf je in via onderstaande link

Inschrijving

De feestcommisie

 

 

Gelezen: 757 keer Laatst aangepast op maandag, 21 september 2015 15:30

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema