dinsdag, 28 april 2015 08:40

De Finale 2016: daar moet je bij zijn

Geschreven door PR

“Ik kan eigenlijk geen marathon meer lopen”, aldus Wout Verkade 2,5 jaar geleden. Totdat Wout en Arthur begin dit jaar samen een rondje liepen, wat verrassend lekker ging. Dit zette Arthur aan het denken: “Zonde eigenlijk, dan heb je 21 marathons gelopen, zóveel betekend voor de ‘attelatiek’ en dan kap je er zo maar mee! Dat kan je toch eigenlijk niet maken Wout”.

In 1998 was Wout één van de eerste leden van Thof Running die de marathon van Rotterdam liep, samen met Cor Boon. Sindsdien hebben Wout en Arthur samen al 34 marathons afgelegd en naar eigen zeggen, het marathon lopen bij Thof Running op de kaart gezet. Afgelopen jaar baalde Wout als supporter dat hij nooit meer die euforie kan voelen die alleen de marathon je kan geven: “ik moet daar ook lopen!” Dit heeft de twee mannen aan het denken gezet.

“Wat als we nou nog één keer die marathon lopen, samen met anderen die deze ook voor de laatste keer gaan lopen. Alle ouwe knarren bij elkaar, gewoon nog de allerlaatste keer?” aldus Arthur.

En zo is het idee geboren. De Finale 2016.

Inmiddels is er een commissie opgestart dat het initiatief uitwerkt. De commissie bestaat uit Edwin van Kersbergen, Paul de Koning, Arthur Davidse en Wout Verkade. Niet alleen zullen Thoffers die met het marathonlopen willen stoppen aangemoedigd worden. Nee, iedereen die maar mee wil doen, is meer dan welkom. Dus, iedereen die wel eens heeft gedacht: “ik stop met het marathonlopen, ik ga het nog een keer doen of ik ga ooit nog eens de marathon lopen” moet zich juist nu aangesproken voelen!

Dit is hét moment!

Inmiddels hebben er al meer dan 30 Thoffers aangegeven mee te lopen waarbij ook het spreekwoordelijke stokje wordt doorgegeven aan de debutanten. Deze deelnemers krijgen binnenkort allemaal een bijzonder leuke persoonlijke uitnodiging. Aan daadwerkelijk alles wordt bij dit project gedacht. Een pastaparty, loopschema’s, tour bus, een aantal t(h)offe thematrainingen en een afsluitende knalfuif. En dit zijn slechts een aantal elementen van een heel project. Het project is nu al van start gegaan en eindigt pas op 10 april 2016. Iedere deelnemer krijgt bovendien een ontzettend gaaf uniek cadeau. Daar moet je bij zijn!

Het is nu of nooit.

Wil jij ook die persoonlijke uitnodiging ontvangen die wij jou heel graag willen sturen? Meld je dan nu aan bij Wout via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We willen overigens benadrukken dat het niet gaat om een snelle tijd. Iedereen loopt zijn eigen tempo en iedereen kan dit. Tijden spelen geen rol (als je maar wel op tijd bent voor het feest in de sporthal ;-)).

We beleven de dag met z’n allen.

De Finale 2016: daar moet je bij zijn.

twitter.com/definale2016
www.definale2016.nl

Gelezen: 943 keer Laatst aangepast op woensdag, 10 juni 2015 06:45

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema