zondag, 15 februari 2015 20:04

Snelste Thoffers gaan prijzen winnen bij MDHM

Geschreven door Ad

Naast de prijzen voor de snelste drie vrouwen en mannen op elke afstand zijn er dit jaar ook nieuwe prijzen te verdelen: voor elke eerst-finishende dame en heer van beide organiserende verenigingen is er een prijs, op allebei de afstanden.

Dat betekent dus dat er (sowieso) 4 prijzen voor de Thof-leden beschikbaar zijn, net als voor de leden van "De Hardloper" uit Schipluiden.

De afstanden zijn 10 km en de Halve Marathon.

De Midden-Delfland Halve Marathon is a.s. zaterdag 21 februari. Beide afstanden starten om 13:30 uur in Schipluiden, achter het nieuwe gemeentehuis. Inschrijven en verkleden kan in de sporthal, ook achter het gemeentehuis.

De 10 km loopt naar de Duifpolderweg, waar ook een drankpost is, en vandaar weer terug naar Schipluiden.

De halve marathon loopt vanuit Schipluiden, dwars door Maasland, langs de Trekkade tot aan de Vlaardingse Vaart (waar aannemer Verboon speciaal voor de lopers het hek openzet en het nieuwe pad zoveel mogelijk vlak trilt), en dan via de Duifpolderweg naar de Kwakelweg en via het fietspad naar de finish in Schipluiden. Drankposten bij "De Schilpen" en op de Duifpolderweg, op ong. 9 en 16 km.

De Midden-Delfland Halve Marathon, onderdeel van het Ruitenburg-circuit, zou niet mogelijk zijn zonder de enthousiaste inzet van een kleine 100 vrijwilligers, waarvan 35 via Thof. Denk aan verkeersregelaars, drankpostbemanning, tijdklokbediening, EHBO, voor- en achterfietsers, inschrijvers etc.


Financiële ondersteuning vanuit Maasland / Thoffers: Akkertransportdiensten, Bloemsierkunst Bloei, Groenewegen aannemingsbedrijf, Kinesiologie Praktijk Irma Vermeer, Lievaart Vast-Goed BV, Persoon Outdoor Living, Retrovision en BM Roses.

Voor meer informatie: www.dehardloper.nl

Gelezen: 618 keer Laatst aangepast op zondag, 22 februari 2015 12:30

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema