woensdag, 28 januari 2015 21:02

Onder de aandacht

Geschreven door PR

Wij zijn blij te kunnen mededelen dat er een nieuwe commissie is opgestart: de commissie 'Onder de aandacht'. Wanneer iemand bijvoorbeeld langdurig geblesseerd of ziek is, of juist een feestelijke gebeurtenis heeft, is het fijn om aandacht te mogen ontvangen van je 'eigen' loopvereniging. Voor het bestuur is het heel lastig om precies in beeld te krijgen om welke leden dit precies gaat. Alhoewel de trainers en het bestuur erg oplettend zijn en signalen opvangen dat iemand langere tijd niet kan komen trainen, zijn er soms leden die aan onze aandacht ontsnappen. Door het oprichten van een commissie hopen we al deze mensen te bereiken.

De commissie 'Onder de aandacht' bestaat uit Wilma Buitelaar en Janneke van Leeuwen. Zij zullen fungeren als contactpersonen en tevens 'voelsprieten' van de vereniging om aandacht te schenken (middels een kaart) aan onze loopmaatjes.

Wat houdt het precies in?
Op de homepage staat een button waar je jezelf, of je loopmaatjes kunt aanmelden. Hierbij gaat het niet om een verkoudheid of een kortdurende/kleine blessure, maar om een langdurige oorzaak waardoor er niet getraind kan worden bij Thof. Ook Thoffers die iets groots te vieren hebben (bijvoorbeeld je bruiloft, geboorte van jullie kind) kunnen via de button aanmelden/aangemeld worden. Deze button is gelinkt aan de mailadressen van de commissieleden.

Daarnaast kan tijdens de trainingen bij Thof ook iemand aangemeld worden. Met de 'voelsprieten van de vereniging' bedoelen we dat de commissieleden oplettend zijn wanneer er in de loopgroepen gesproken wordt over leden die een blessure hebben of die een bijzonder feestelijke gebeurtenis meemaken.

Wanneer er iemand wordt aangemeld (via de website of mondeling tijdens de trainingen) zullen de commissieleden ervoor zorgen dat een kaart bij de betreffende persoon bezorgt wordt.

Wij hopen op deze manier een nog sterkere vereniging te creëren dan we al hadden.

 

Succes namens het bestuur.

Gelezen: 706 keer Laatst aangepast op zondag, 11 oktober 2020 16:21

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema