woensdag, 20 augustus 2014 08:42

Effe een Thoffie maken

Geschreven door

Thoffie contest

Het is helemaal in: selfies. Sinds selfie in het 2013 Woord van het Jaar werd, rijzen de selfies en selfie-acties de pan uit. Nog even voor diegene bij wie nu de wenkbrauwen gaan fronzen: Een selfie is een zelfportret, gemaakt met een digitale camera of een mobiele telefoon. Toegegeven, het is soms behoorlijk zelfingenomen en bovendien irritant voor je vrienden. Sommige mensen volgen wanhopig deze trend, maar onderweg gaat er nog wel eens iets mis.... Maar het blijft ook wel een soort van leuk!

Een selfie met uitgezakte borsten, een bodybuilder-selfie of een ik 'besprenkel mezelf met motorolie-selfie'. Zoveel mensen, zoveel selfies en er zijn vele soorten selfies, zoals: Drelfie (selfie als je dronken bent), okselfie (selfie van je gladgeschoren oksels), sellofie (selfie als je plakband over je hoofd hebt geplakt) en telfie (selfie op het toilet). Je kan het zo gek niet verzinnen: er is overal wel een selfie voor (kijk maar eens op Selfictionary voor een overzicht).

Maar nu komt een uniek moment want bij Thof wordt een eigen selfie geïntroduceerd. Een Thoffie.

Een Thoffie is een selfie in je hardloopkleding/Thof shirt voor een interessante, ongebruikelijke en/of gedurfde plek. Voor deze fotowedstrijd zijn we op zoek naar de meest gave, gekke, opvallende Thoffie gemaakt met jouw smartphone!

{faceswipe album_id=1/}

Voorwaarden Thoffie inzendingen.

Foto's kunnen worden ingezonden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en waar de Thoffie is genomen. 

Vermeld ‘Thoffie’ in de onderwerp regel. De ingestuurde foto's moeten met een smartphone zijn gemaakt en kunnen t/m 30 augustus worden ingestuurd. Maximaal 2 selfies per deelnemer. Je mag er alleen of met vrienden op staan.

Een deskundige jury beoordeeld de Thoffies op originaliteit en durf. De winnaar krijgt een aantrekkelijke prijs!

Gelezen: 1174 keer Laatst aangepast op zondag, 07 september 2014 19:03

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema