vrijdag, 08 november 2013 10:29

Een mooie hardloopdag

Geschreven door Mari

Volgend jaar bestaat de gemeente Maassluis 400 jaar, een respectabele leeftijd. In dat kader worden er diverse activiteiten georganiseerd, één ervan is de marathon, een wens van de hr. Karssen de burgemeester van de feestvierende stad.

Atletiek vereniging AVWaterweg is benaderd dit te organiseren, echter dat kan zij niet alleen. Daarom wordt dit samen gedaan met Olympus 70 uit Naaldwijk en Thofrunning.

De datum waarop we met z'n allen gaan hardlopen is vastgesteld op zondag 25 mei. Buiten de marathon kan er ook een halve worden gelopen. Het parcours van beide lopen is nagenoeg gelijk tot aan het 19 km punt.

Het organiseren van deze twee lopen en het succes valt of staat met de nodige vrijwilligers. Deze verkeersregelaars leiden het verkeer in de goede banen zodat de lopers(ters) veilig en ongehinderd naar de finish kunnen lopen.

Ik, dat is dus Mari Borsboom, ben namens Thof belast het parcours gedeelte dat door Maasland loopt te coördineren, dit betekent dat ik voor de verkeersknelpunten verantwoordelijk ben.

Voor die dag zijn er ong. 25 vrijwilligers nodig. En nu hoor ik jullie al denken " ben ik de hele zondag kwijt voor die loop" echter niets is minder waar, want het gaat om slechts om twee uren nl. van 11.00 uur tot 13.00 uur. Bovendien dienen wij een verzorgingspost in te richten, ook daar zijn vrijwilligers voor nodig.

Als dank krijgen alle enthousiastelingen een T-shirt.

Kortom laat je verleiden en geef je op.

Heb je vragen, dan kunnen jullie mij mailen op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of bellen 010-592872.   Natuurlijk kan je ook tijdens de training mij aanspreken met vragen of opmerkingen.

Kijk ook eens op de site van de Westlandmarathon www.westlandmarathon.nl

Laten wij met z'n allen er een mooie hardloopdag van maken.

Mari Borsboom

Gelezen: 587 keer Laatst aangepast op zondag, 24 november 2013 15:04

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema