×

Waarschuwing

Het formulier #19 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

maandag, 02 september 2013 18:42

Unieke presentatie bij Thof door Miriam van Reijen

Geschreven door PR

Ben je ook de dag na de wedstrijd nog moe? Heb je spierpijn of moeie benen na een hardloopwedstrijd of training? Loopt het allemaal niet zo lekker? Dan heb je grote kans dat je dit kunt verbeteren door je voeding aan te passen! Of je nou een wedstrijd loopt, een berg beklimt of een zeezwemtocht zwemt, je lichaam moet een (top)prestatie leveren. (Intensief) hardlopen/sporten kan niet zonder uitgebalanceerde voeding. Gezonde voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden en op het goede moment gekozen,kunnen loopprestaties en loopgenot verbeteren en de kans op blessures verkleinen! Er zijn steeds meer aantoonbare bewijzen dat een uitgebalanceerde voeding in de sport het verschil kan betekenen tussen winnen en verliezen.

Hoe serieus neem jij jouw voeding en hardlopen? Om je uit te leggen wat je beter wel en niet kunt eten/drinken voor, tijdens en na het hardlopen heeft Thof Running op 26 september niemand minder dan nationaal toploopster Miriam van Reijen uitgenodigd. Miriam is één van Nederlands beste Marathonloopsters en ze heeft een persoonlijk record staan van 2:41:24. Ook was ze columniste in de Runner’s World waar ze vertelde over haar trainingen in Kenia en is auteur van het ‘Hardloperskookboek’. Om goed te kunnen trainen of een PR te lopen in een wedstrijd is goede voeding erg belangrijk. Zo kunnen sommige voedingsmiddelen je prestatie bevorderen en kun je andere dingen beter laten staan op de avond voor een wedstrijd. En wat kun je het beste eten tijdens of na een hardloop-prestatie?

Miriam gaat in haar presentatie in op hoe je je voedingsgewoonten kunt veranderen waardoor het herstelvermogen en de prestaties verbeterd kunnen worden. De presentatie wordt gehouden op donderdag 26 september om 19:30 uur in de sporthalkantine van Sjee René. De toegang is gratis en dat is zelfs inclusief koffie/ thee en een (onverantwoord?) koekje vooraf. Maar wegens beperkte capaciteit geldt: vol=vol. Leden van Thof Running hebben uiteraard voorrang.

Aanmelden kan hier tot uiterlijk 20 september

Als je je niet hebt aangemeld dat is de kans aanwezig dat er geen plaats meer is! Na afloop, is er nog de mogelijkheid tot het stellen van vragen, signeren van het boek, drinken van een drankje, etc.

Je kan dan ook het hardloperskookboek kopen. Het hardloperskookboek is hét kookboek voor sporters die af en toe een gortdroge chardonnay of een heerlijk Ciney biertje willen drinken, maar die ook een liter rode bietensap soldaat maken als ze daar beter van gaan presteren. De verkoopprijs van het boek bedraagt €22,50.

 

Wij zien jullie graag op 26 september!

Gelezen: 570 keer Laatst aangepast op dinsdag, 03 september 2013 08:51

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema