zondag, 09 juni 2013 13:23

Maaslandloop 2013 wederom geslaagd!

Geschreven door PR


De
5e editie van de Maaslandloop was wederom succesvol. Tijdens de 360
km lange estafetteloop hebben 4 teams hardgelopen voor het goede doel.
Op vrijdagochtend 09:00 vertrokken 
4 teams
vanaf het evenemententerrein van Sport & Spel in Maasland. Er waren 3 teams van Thof Running en 1
team van AVW
Maassluis.De 360 km lange route liep via diverse plaatsen in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland richting Wageningen. In Wageningen ging de route via diverse plaatsen in Brabant en Zeeland terug naar Maasland. De laatste kilometers waren, inclusief de overtocht met de veerpont over de Waterweg, van Maassluis naar Maasland. De finish was wederom op het evenemententerrein van Sport & Spel in Maasland.Via de live GPS verbindingen
konden
de thuisblijvers de posities van de teams op het parcours volgen. De organisatie van de Maaslandloop 2013 hebben dit jaar met hun activiteiten en sponsors een geweldig bedrag van € 15.000 opgehaald voor het goede doel.
Dit jaar
was het doel stichting Kopjes voor kopjes. Deze Vlaardingse
stichting heeft als doel om kinderen (en hun ouders) die lijden aan hersenverlamming te helpen bij het zoeken en vinden van oplossingen.In totaal heeft de Maaslandloop de afgelopen 5 jaren
ruim € 100.000 opgehaald voor diverse goede doelen. Een fantastisch mooi
bedrag!De 5e editie van de Maaslandloop was wederom succesvol. Tijdens de 360 km lange estafetteloop hebben 4 teams hardgelopen voor het goede doel. Op vrijdagochtend 09:00 vertrokken 4 teams vanaf het evenemententerrein van Sport & Spel in Maasland. Er waren 3 teams van Thof Running en 1 team van AVW Maassluis.

De 360 km lange route liep via diverse plaatsen in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland richting Wageningen. In Wageningen ging de route via diverse plaatsen in Brabant en Zeeland terug naar Maasland. De laatste kilometers waren, inclusief de overtocht met de veerpont over de Waterweg, van Maassluis naar Maasland. De finish was wederom op het evenemententerrein van Sport & Spel in Maasland.

Via de live GPS verbindingen konden de thuisblijvers de posities van de teams op het parcours volgen. De organisatie van de Maaslandloop 2013 hebben dit jaar met hun activiteiten en sponsors een geweldig bedrag van € 15.000 opgehaald voor het goede doel. Dit jaar was het doel stichting Kopjes voor kopjes. Deze Vlaardingse stichting heeft als doel om kinderen (en hun ouders) die lijden aan hersenverlamming te helpen bij het zoeken en vinden van oplossingen.

In totaal heeft de Maaslandloop de afgelopen 5 jaren ruim € 100.000 opgehaald voor diverse goede doelen. Een fantastisch mooi bedrag!

Gelezen: 485 keer Laatst aangepast op zaterdag, 15 juni 2013 15:29

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema