zaterdag, 07 juli 2012 09:27

Vakantiekriebels...

Geschreven door Het Trainersgilde

...,wie heeft er nu geen last van?

De zomervakantie staat voor de deur. Plannen zijn gemaakt, en reis en verblijf zijn geboekt.

De komende weken zal goed te merken zijn dat het de Thoffers van Maasland e.o. goed gaat. Massaal verruilen zij Maasland voor Frankrijk, Italië, Spanje en een andere stukje Nederland. Sommigen kiezen voor Duitsland, Noorwegen en Kroatië of zelfs voor Amerika.

Dit geldt voor lopers en voor trainers. Desondanks gaan de trainingen van Thof gewoon door! Het vertrek vanaf de sporthal zal door de vakanties dus duidelijk minder massaal zijn, maar toch. Eén van de kenmerken van Thof is immers dat een training nooit wordt afgelast, tenzij er bijvoorbeeld noodweer op komst is.

De absolute vakantieweken blijken week 30 en week 31 te zijn. Het aantal trainers zal dientengevolge op 24, 26 en 31 juli en op 2 augustus minimaal zijn. De trainers hebben onderling afgestemd wie wanneer de (algehele) leiding zal hebben. Het resultaat zal per trainingsavond verschillen. Zo kan het voorkomen dat de lopers van de snellere groepen een instructie krijgen, zonder dat een trainer begeleidt. Maar het kan ook voorkomen dat de trainer een collectieve aanpak kiest, waarbij alle lopers aan hun trekken kunnen komen. Dit betekent dus dat incidenteel van het gangbare trainingsschema kan worden afgeweken. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Het trainersgilde van Thof wenst iedereen een hele leuke vakantie toe. Vergeet overigens niet om hardloopschoenen (voor behoud van conditie) en Thof shirt (voor vakantiefoto) in te pakken

Gelezen: 515 keer Laatst aangepast op dinsdag, 07 augustus 2012 07:36

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema