zondag, 01 april 2012 15:15

Het nieuwe Trainings schema

Geschreven door Nico

Hallo allemaal,

Zie hier het nieuwe trainingsschema voor alweer het derde kwartaal van 2012! Wat vliegt de tijd! Maar goed ook want stilstand is achteruitgang en daar moeten onze twee kersverse nieuwe trainers Ron en Theo niets van weten! Let maar op;

 

Dit schema is zo zorgvuldig mogelijk opgebouwd om vervolgens over een maand of drie te kunnen ‘pieken’. Wie wil dat nou niet!? Over deze ‘periodisering’ hebben jullie inmiddels uitgebreid kunnen lezen op de Thof-site. Het schema kent nu een algemene voorbereidende periode (blauw), een specifieke voorbereidende  periode (paars), een intensieve periode (rood) en tot slot een rust/compensatie periode (groen)

Elk onderdeel kent in variatie een uitgebalanceerde trainings opbouw in zowel omvang (aantal totaal te lopen kilometrs) als intensiteit (hoe hard je loopt )voor de A en de B groep is een  16 km wedstrijd eind september een prima doel. De C en D groep kunnen met dezelfde trainingen prima in die periode een 10-12 km lopen!

Vast en zeker zijn Ron en theo bereid om eventuele vragen en onduidelijkheden tav deze methode toe te lichten. Zij hebben er immers hard  én met succes op gestudeerd.

Al met al kunnen we er met z’n allen weer gezellig drie maanden tegen aan!

Succes allemaal!

 

(nieuwe schema )

Gelezen: 523 keer Laatst aangepast op donderdag, 05 juli 2012 07:34

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema