×

Waarschuwing

Het formulier #6 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

maandag, 05 maart 2012 00:00

SOScoin Bestellen

Geschreven door

Je doet aan sport om in vorm te blijven. Of je een marathon loopt, jogt of een lange wandeltocht maakt. Je kiest ervoor gezond te leven!

In een noodsituatie kan het voorkomen dat je je gezin niet kunt waarschuwen. Of je kunt hulpverleners niet voldoende duidelijk maken welke aandoeningen je hebt. Kostbare tijd gaat zo verloren.

SOScoin zorgt ervoor dat hulpverleners de juiste behandeling toepassen. Informatie zoals een mobiel telefoonnummer van het thuisfront, maar ook je bloedgroep, eventuele aandoeningen zoals diabetes en hoge bloeddruk laat je graveren in de harde kunststof SOScoin.

De rode Life Saver bevestig je eenvoudig aan de veters van je sportschoen zodat je er geen last van hebt. Denk er ook eens aan om een SOScoin voor je kinderen aan te schaffen. Daar wil je voor zorgen; zorg dat anderen dat kunnen als je er zelf niet bij bent tijdens verblijf op school, zwemles, sportclubs, pretpark etc.

 soscoin 

Het bestuur vindt de veiligheid voor zijn leden erg belangrijk. Om die reden heeft het bestuur een genereus gebaar gemaakt en neemt 50% van de eerste SOScoin voor haar rekening zodat een SOScoin voor slechts € 5 in je bezit kan komen.

SOScoin zelf heeft ook een actie: de 2de SOScoin voor € 5! Zo kan je voor slechts € 10 2 Life Savers ontvangen!

 

Wat moet je doen om de SOScoin te bestellen:

Onder dit artikel staat een SOScoin, Hier vul je alle gevraagde gegevens in. Controleer je gegevens grondig, en druk dan op bestel.

 

Voorwaarden

o    De uiterste besteldatum is 25 maart 2012. Daarna is bestellen met de korting niet meer mogelijk.

o    Alleen betalende Thof leden kunnen van deze aanbieding gebruik maken.

o    Je dient de kosten voor 25 maart 2012 over te maken op rekening 3404.47.605. ten name van Thof Running Maasland. Indien de gelden niet voor de genoemde datum is ontvangen, dan wordt de SOScoin niet besteld.

o    Je kunt maximaal 2 SOScoins bestellen.

o    Thof is niet verantwoordelijk van de juistheid van de verstrekte informatie of gegevens; noch is ze verantwoordelijk voor fouten of vergissingen in de gegevens. Controleer daarom grondig de ingevulde gegevens!

 

Om de SOScoin te kunnen produceren, willen we graag weten welke tekst er op moet komen te staan. Je hebt in totaal 84 unieke posities vrij in te vullen. Deze tekst mag je zelf bedenken. Je kunt maximaal 5 regels vullen. Regels 1 heeft maximaal 16 tekens, regel 2 17, regel 3 18, regel 4 17 en regel 5 16 tekens. Regel 1 moet altijd worden ingevuld, anders krijg je een lege SOScoin. De graveermachine kan geen kleine leestekens (b.v. ' " , . etc.) verwerken. Vul deze dus niet in. Verder is alle tekst mogelijk 

;

 

 

 

 

 

Gelezen: 1395 keer Laatst aangepast op donderdag, 22 maart 2012 21:18

Komende trainingen

Op het programma staat:


Bekijk het schema