vrijdag, 10 februari 2012 07:59

C&D Training eindigt in gastvrij ontvangst.

Geschreven door Ron Veldhoen

De donderdag avond training was niet al te druk bezocht, waarschijnlijk omdat veel thoffers er voor hadden gekozen om overdag te gaan Schaatsen. Desondanks waren er toch nog wel een behoorlijk aantal en besloten de Trainers Ron en Frans om gezamenlijk hun rondje af te leggen.

Het plan was om een ronde kwakelweg te doen, maar bij de kwakelweg werd spontaan besloten om eens gek te doen en over het IJS naar het Jachthuis te lopen en zo terug naar huis te gaan.

 

 

Eenmaal op het ijs zij Ron van Leeuwen "als er nu iemand een telefoon heeft bel ik Janneke even op en kunnen we warme chocomel met een scheutje Rum gaan drinken". Goed voorbereid als Thof trainers zijn werden er gelijk twee telefoons aangeboden om te bellen, en de afspraak gemaakt.

15 minuten later kwamen aan bij het huis van Ron en Janneke die al druk aan het roeren was in de pan met chocomel, iedereen heeft toen uiteraard zeer genoten van de Chocomel en de enorme gastvrijheid van dit Thof stel. Ron en Janneke nogmaals bedankt namens heel de groep voor deze spontane actie.

foto

foto3

foto4

Gelezen: 471 keer Laatst aangepast op vrijdag, 17 februari 2012 18:17

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema