zondag, 22 januari 2012 14:04

Speech gemist? Lees 'm hier!

Geschreven door Paul de Koning

Sportievelingen, welkom op de nieuwjaarsborrel van Thof!

Dit jaar bestaat Thof 17 jaar. Jammer genoeg geen leeftijd die gevierd wordt. Toch gaan wij heel wat feestjes met elkaar vieren. Let maar eens op!
Daar was vorig jaar al voldoende aanleiding toe: in de tweede helft van 2011 bedroeg het aantal meer dan 205. Op dit moment zijn wij met 191 leden en daar zijn wij heel trots op.

Er wordt heel veel in het werk gesteld om nieuwe leden binnen te halen en om leden te behouden. Denk hierbij aan het startersproject vanaf september. Dit loopt ook nu nog in de maanden januari en februari door. En aan geblesseerde lopers hebben wij in december gedacht.
Reden voor feest is ook het tempo nieuwelingen beschikbare posities binnen commissies invullen. Als voorbeelden noem ik de Midden-Delfland en de PR. Hierbij merken wij graag op dat vooral ook jongere leden de kar gaan trekken, en dat is een geweldige ontwikkeling binnen Thof. Hier gaan wij tijdens de ALV op donderdag 23 februari in de Pynas nader op in.

Nog meer feest? Jazeker! Wat denk je bijvoorbeeld van alle individuele initiatieven. Die ga ik hier niet noemen, omdat ik dan enkelen van jullie te kort doe door er een paar te vergeten. Alleen maar feesten? Nee, dat kan natuurlijk niet. Zonder vrijwilligers geen evenementen. Om die reden komt de cursus voor verkeersregelaars in de plaats van een training op donderdag 2 februari.

En voor wat hoort wat. Wil je lekker blijven lopen, dan moet je op je gezondheid blijven letten. Daarom ook dit jaar veel aandacht voor looptechniek door loopscholing. Dit wordt mogelijk door de inzet van Dennis op de eerste donderdagen van de maand en de trainers. In het bijzonder Theo, Ron en Sylvia die gediplomeerd trainers zullen zijn. Daarnaast komt er een leuke informatieavond over voeding met blindproeven.
Ik ga jullie nog een feestje melden. Terug van weggeweest het trainingsweekend, gecombineerd met een hardloopevenement. 15 en 16 september. Ook hierover gaan jullie nog heel veel horen.

Waarom wij dit doen? Het primaire doel van Thof is hardlopen in de breedste zin van het woord.
Maar er is dit jaar veel meer dan hardlopen alleen. Olympische Spelen vanaf 25 juli en EK voetbal al eerder vanaf 8 juni.

Wij wensen jullie een gezellig sportjaar toe!

Gelezen: 717 keer Laatst aangepast op zaterdag, 28 januari 2012 16:02

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema