dinsdag, 27 december 2011 10:45

Goed nieuws voor de E-groep!

Geschreven door

De E-groep blijft ook in het nieuwe jaar bestaan. En dat is natuurlijk goed nieuws!
Thof nodigt jou van harte uit om aan te sluiten bij de E-groep. Tenzij je al aansluiting gevonden hebt bij de D-groep of hoger.

De kenmerken van de E-groep zijn:
- eenmaal per week, op  dinsdag vanaf 19.30 uur vertrek vanaf de sporthal
- gedurende maximaal 60  minuten, uiterlijk om 20.30 uur weer bij de sporthal
- maximaal 7  kilometer
- onder begeleiding van  trainer Frans de Bruijn

De E-groep houden wij in ieder geval gedurende de maanden januari en februari in stand. Voor iedereen  voor wie de betreffende afstand en tijdsduur aantrekkelijk is. Je kunt altijd in deze groep blijven lopen, maar je kunt je ook klaarmaken om de stap naar de  D-groep te kunnen maken.
Voor de E-groep komen ca. 15 Thoffers in aanmerking. De voorwaarde voor het voortbestaan van de E-groep is dat het aantal deelnemers minimaal vijf is, en gemiddeld zeven over de trainingsavonden in janauri en februari. Dit rechtvaardigt de inzet van  een trainer en voor continuïteit is een minimale omvang noodzakelijk, zodat je elkaar kunt motiveren.

Wij hopen dat jij  gebruik maakt van ons aanbod en rekenen op jouw komst bij de trainingen in het nieuwe jaar. Zo blijft de E-groep een succes, en kunnen herstellende lopers en nieuwe Thoffers (jaarrond) gemakkelijk aansluiten bij Thof. Dinsdag 3 januari is de eerste training! Ben jij erbij?

Gelezen: 480 keer Laatst aangepast op zondag, 08 januari 2012 14:59

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema