zondag, 04 december 2011 11:55

Michel de Maat verguld met eigen Runningpainting

Geschreven door T.P.R.

Zaterdag 3 december vond onder massale belangstelling de heropening van de nieuwe hardloopwinkel van RunningPoint plaats. Het werd erg gezellig aan de Korte Hoogstraat in Vlaardingen, waar was gezorgd voor onder meer erwtensoep, broodjes ham en flensjes. Ook veel Thoffers werden gesignaleerd in de prachtige nieuwe winkel van Michel de Maat en Erik Muuren.

Bij een opening hoort natuurlijk een cadeau en daarin mocht zéker Thof Running niet achterblijven. Het is immers bekend dat Michel de Maat samen met voormalig compagnon Ruud Muuren aan de basis heeft gestaan van Thof.

In samenwerking met het nieuwe bedrijf Runningpaintings van Fred Louter was besloten om Michel een zelfportret als hardloper aan te bieden. Dat is normaal gesproken voor Thof prijstechnisch iets te hoog gegrepen, maar door een prachtige sponsorbijdrage van Runningpaintings, werd de mogelijkheid om zo’n mooi cadeau aan te bieden ineens wél mogelijk. En die mogelijkheid grepen we als bestuur van Thof Running met beide handen gretig aan.

Een ding is zeker: het schilderij van Michel was een schot in de roos. Michel glom van trots en ook Erik was zichtbaar erg blij met dit bijzondere geschenk, dat zeker een mooie plek in de winkel van dit sympathieke duo zal krijgen.

Namens geheel Thof en Runningpaintings (www.runningpaintings.nl) wensen wij Michel en Erik heel veel geluk en plezier met hun nieuwe winkel toe!

Gelezen: 560 keer Laatst aangepast op zondag, 04 december 2011 13:07

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema