donderdag, 01 december 2011 17:50

M-Delfland 1/2 Marathon in HM-Circuit

Geschreven door Wout Verkade
foto Carry Wilminck foto Carry Wilminck

Allround Computer Service B.V. sponsort voor 3 jaar de organisatie van het Allround Computer Service Halve Marathon Circuit.

Vier wedstrijdorganisaties, te weten de Venéco Run te Monster, de Halve van AV Fortuna te Vlaardingen,

de Ruitenburg Halve te Maassluis en de Midden-Delfland Halve Marathon te Schipluiden/Maasland,

hebben de krachten gebundeld in één circuit. De Venéco Run te Monster op 5 november 2011 is de eerste wedstrijd van het circuit. Vervolgens zal op 10 december 2011 de Halve van AV Fortuna in Vlaardingen worden gelopen, de Ruitenburg Halve zal op 15 januari 2012 plaatsvinden en het sluitstuk van het circuit is de Midden-Delfland Halve Marathon op 3 maart 2012.

Er wordt een klassement voor heren en voor dames opgemaakt, afhankelijk van leeftijd en prestatie worden er punten toegekend aan de lopers. Lopers die tenminste drie van de vier wedstrijden uitlopen worden opgenomen in het eindklassement.

Voor iedere loper die in het eindklassement wordt opgenomen is er een aandenken en voor de eerste 10 heren en eerste 3 dames zullen er geldprijzen beschikbaar zijn.

Het doel van het Allround Computer Service Halve Marathon Circuit is elkaar te versterken en voor lopers deelname aan deze halve marathons aantrekkelijker te maken.

De wedstrijden van het Allround Computer Service Halve Marathon Circuit vinden in een ideale periode plaats, gedurende vier maanden is er elke maand een halve marathon.

Voor het reglement van het Allround Computer Service Halve Marathon Circuit kunt u terecht op www.allround.nl, voor vragen en reacties kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik op onderstaande links voor meer informatie:

http://www.allround.nl/

http://www.halvemarathonvanmonster.nl/

Gelezen: 535 keer Laatst aangepast op donderdag, 01 december 2011 17:58

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema