zaterdag, 01 oktober 2011 13:52

Een nieuwe Lente…………….

Geschreven door Leo Kleijwegt

Net als de seizoenen en het weer is ook het bestaan van een hardloopvereniging aan een cyclus van verandering en vernieuwing onderhevig. Deze speling van moeder Natuur gaat zeker Maasland niet voorbij. Ook Thofrunning verandert en vernieuwt.

En hoewel de lente nog ver weg lijkt, is het verstandig nu al na te denken hoe we er in de opmaat naar de zomer uit willen zien. Dat gebeurde dus ook in de afgelopen vergadering van de PR-commissie, een gezelschap gezegend met een grote gevoeligheid voor voorjaarsmode en trends.

In die vergadering bleek dat we vinden dat het na vijf jaar tijd is voor een wisseling van de wacht. Er zullen dus meerdere vacatures ontstaan in Thofs PR-commissie. En dat opent weer de mogelijkheid voor enthousiaste, initiatiefrijke en van ideeën borrelende leden om deze plaatsen in te vullen. We hebben nog even, want pas bij onze ledenvergadering in februari zal de wisseling van de wacht plaatsvinden, maar een tijdige melding geeft jullie allemaal de tijd na te denken over wie (misschien jij zelf wel) deze uitdaging aan wil gaan.

Het bestuur is op de hoogte van onze beslissingen en zal hier vast verdere stappen in gaan nemen, maar schroom niet als je ideeën hebt over de invulling van PR bij Thof dit aan hen kenbaar te maken. Heb je vragen over de inhoud van de functie(s), mail of bel dan met Leo Kleijwegt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50638266. Wil je je aanmelden voor de commissie, doe dat dan middels een mailtje naar het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de PR-commissie,

Leo Kleijwegt

Gelezen: 523 keer

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema