zondag, 18 september 2011 18:50

5e Training Etten-Leur, zondag 18 september 2011

Geschreven door Ronald Riijnsburger

Onder leiding van Theo en Ron werd weer begonnen aan de volgende training. Een loop van 14 kilometer met een gemiddelde snelheid van 6 min. per kilometer.

De groep bestond dit keer uit 17 lopers (prima opkomst!) en de eerder genoemde trainers. Onder deze lopers ook de “Beren-lopers” Jan en Petra, die in training zijn voor de loop op Texel.

Ideale omstandigheden vandaag: droog met een temperatuur tussen de 12 en 14 graden. De regenjassen konden dus mooi om de middel worden geslagen.

De loop bracht ons vandaag in het pittoreske Maassluis (ja,ja komt allen gewoon even in de binnenstad van Maassluis kijken). Rozenlaan, Weverskade, Schenkeldijk werden aangedaan.

Na deze straten was het logisch dat we ook nog een stuk Waterweg zouden doen. Het fietspad ernaast wel te verstaan. Een ieder op eigen tempo voor dit stuk van 3 kilometer. Dat de groep evenwichtig is, bleek aan het eind wel, want we hoefden niemand op te halen.

Rustig liepen we via Laan 40-45 terug naar Maasland waar we het tempo laag moesten houden want een ieder rook de stal.

Aan het einde van de tocht weer de gezamenlijke thee. Dank dames!

Voor een ieder die nog wil aanhaken bij deze groep: volgende week is, denk ik, de laatste mogelijkheid. We lopen dan 12 kilometer (6 kilometer normaal en 6 kilometer 5.40 per kilometer).

Voor een ieder: prettige trainingen deze week.

 

Gelezen: 523 keer

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema