zondag, 03 juli 2011 18:28

Zet Thof op de kaart!

Geschreven door Thof PR

De zomervakantie komt er weer aan en vele Thoffers zullen hun vakantie ergens buiten Maasland vieren. Waar? Dat willen we graag van elkaar weten. Net als drie jaar geleden willen we graag van iedereen weten waar jullie uithangen deze zomer. En hoe dat eruitziet!

Daarom een verzoek aan ieder Thoflid. Stuur ons via de mail een foto vanaf je vakantiebestemming. Zorg daarbij dat je herkenbaar bent als Thoffer. (Shirt, pet, borrelglas, whatever…….) Zet in die mail je naam en de plaats waar je je bevindt. Wij zorgen ervoor dat je terug te vinden bent op de “Thofwereldkaart”. Even klikken en je foto verschijnt.

Dus zit je in je eigen achtertuin, op camping Bouwlust, aan een strand bij de Middellandse Zee, op de steppen van zuidelijk Mongolië of in de binnenlanden van Irian Jaya; stuur ons een thoffe foto.

Het liefst direct vanaf je vakantieadres, maar na thuiskomst mag ook. We gaan door met plaatsen tot eind augustus. Stuur mail met foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zorgen ervoor dat ook jij op de (Thof) kaart wordt gezet.

Gelezen: 561 keer Laatst aangepast op zondag, 03 juli 2011 17:43

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema