vrijdag, 20 mei 2011 17:39

VTM Telecomloop, een ‘Dijk van een Loop’

Geschreven door TPR

Hardlopers kunnen op zaterdag 25 juni 2011 weer meedoen aan de VTM Telecomloop in Maasdijk. De 22e editie van deze 'Dijk van een Loop' voert de hardlopers langs de welbekende dijk en door schitterend Westlands gebied. Deze unieke loop staat vooral bekend om het supersnelle parcours en de gezellige sfeer na afloop. Zoals gebruikelijk vormt de 15 km lange VTM Telecomloop het hoogtepunt van dit sportevenement. Atleten die de voorkeur geven aan een kortere afstand, kunnen deelnemen aan de afstand van 5 km bij de Kester & Partnersloop. Dit jaar gaat het weer over het oude vertrouwde en supersnelle parcours van de 5 km zoals dat voor 2010 werd gevolgd.

Speciaal voor de jeugd tot en met 12 jaar is er de Beekenkamp Jeugdloop over 1,5 km. Na aflloop ontvangen de deelnemers een feestelijke traktatie en herinnering.
Iedere hardloper finisht op het 'Malieveld van Maasdijk', waar buiten in een gezellige ambiance op de sportieve inspanningen kan worden terug gekeken.

Zowel de VTM Telecomloop als de Kester & Partnersloop maken deel uit van het Ekwadraat Reclame Run Circuit respectievelijk het Ekwadraat Reclame 5 km Circuit.

SAW-Chip

Met ingang van 2011 wordt de uitslagenverwerking van de VTM Telecomloop en de
Kester & Partnersloop uitgevoerd met de SAW-chip. Deze chip wordt gebruikt voor de uitslagenverwerking bij alle Olympus '70-wegwedstrijden en kost eenmalig € 3,00. Na afloop kan de chip desgewenst weer worden ingeruild voor een kleine vergoeding in natura. Wie al in één van de andere Olympus '70 wedstrijden een SAW-chip heeft aangeschaft, kan deze chip opnieuw gebruiken. Zie voor meer informatie en inschrijving: www.vtmtelecomloop.nl.

Wandelen

Ook wandelaars kunnen dit jaar weer hun hart ophalen aan hun sport. Voor hen is er het Maarel Orchids Sportief Wandelen. Deze zal eenmalig worden gecombineerd met de Vertomars in Maassluis. Er is keuze uit maar liefst zes afstanden, namelijk: 5, 10, 15, 25, 40 en 50 km. Deze tochten voeren door de prachtige omgeving van Midden Delfland en omstreken.  Inschrijven voor een wandeltocht kan op 25 juni vanaf 7.30 uur in wandelcentrum V.T.M.  aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 475 in Maassluis. Om 8:00 kan er daadwerkelijk gestart worden met één van de zes wandeltochten.

Sportief genieten

Alles bij elkaar een compleet programma voor een sfeervolle dag op 25 juni a.s. Kom sportief genieten van deze ‘Dijk van een Loop’! Zie voor meer informatie of inschrijving online www.vtmtelecomloop.nl.

Gelezen: 1464 keer Laatst aangepast op vrijdag, 27 mei 2011 06:35

We mogen weer!

We hopen jullie weer te verwelkomen op de trainingen. Uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-regels.


Bekijk het schema